Annonce
Sport

Kathrine Kubicki trives fint i et elitemiljø

Kathrine Kubicki har oplevet at spille i håndboldligaen for Sønderjyske. Nu kæmper hun for at komme i ligaen med Horsens HK. Foto: Michael Just.

24-årig HH'er er elitespiller i Horsens og bor sammen med landsholdsspiller i ishockey i Haderslev.

Annonce

Horsens: Kathrine Kubicki, 24-årig fløjspiller fra Horsens HK, er omgivet af et elitemiljø døgnet rundt.

Hun er et af de nye ansigter og en af forstærkningerne i Horsens Håndboldklub, og når hun er hjemme i Haderslev, oser det også af elitemiljø. Hendes kæreste Rasmus Lyø var med i bruttotruppen til VM i ishockey i Danmark, og han er netop blevet udtaget til A-landsholdet under den nye landstræner Heinz Ehlers.

- Jeg har kun prøvet af spille ishockey to gange. Det er ikke noget for mig, men jeg ser Rasmus' kampe, når det er muligt, fortæller Kathrine Kubicki.

Tirsdag aften er hun med i Horsens HK's kamp ude mod Vendsyssel.

- Vi har et stærkt hold og har klaret os fint i 1. division, men der er masser af mærkelige resultater i vores række, og vi kommer på hårdt arbejde ude mod Vendsyssel, siger Kathrine Kubicki.

- Jeg er faldet godt til i Horsens. Jeg valgte Horsens, fordi det er en klub med store ambitioner og med et godt set-up, siger hun.

Kathrine Kubicki er en gæv sønderjyde fra Løjt Kirkeby uden for Aabenraa. Hun spillede et år i Aabenraa, kom videre til Rødekro og Sønderjyske og spillede sine første to seniorår i Sønderjyske, det ene af de to år var hun med på ligaholdet, der opnåede fire points.

Som senior skiftede hun til DHG Odense i to år og spillede et år i Ajax, mens Rasmus Lyø spillede ishockey i Gentofte Stars. Rasmus Lyø har spillet mange år i Odense Bulldogs, men nu er han i gang med sit første år i Sønderjyske.

Kathrine Kubicki kører fra Haderslev til Horsens og tager Emily Baunsgaard op i Kolding.

- Det kræver masser af erfaring og kynisme at klare sig i ligaen, men vi har mange gode spillere, der alle sammen er i deres bedste håndboldalder, så vi har en god forudsætning for at spille i ligaen, hvis vi rykker op. Der er lang vej endnu, og jeg ser min gamle klub Sønderjyske som vores hårdeste konkurrent, siger Kathrine Kubicki.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce