Annonce
Sport

Kasper Junkers fremtid i Norge afgøres + Melissa Petrén fint i gang ved VM

Kasper Junker er til salg, og flere norske klubber er interesserede.
Annonce

Kasper Junker, lejesvend fra AC Horsens, spillede 1-1 med Stabæk mod Tromsø i årets sidste fodboldkamp. Stabæk skal nu afgøre, om de vil beholde Junker, der har skabt interesse omkring sig med seks mål i 12 kampe for Stabæk. Andre norske hold kan komme på tale til at købe Kasper Junker af AC Horsens.

Melissa Petrén fra HH Elite scorede tre mål, da Sverige slog Kina med 32-19 ved VM. Nathalie Hagman fra Odense blev svensk topscorer med fire mål. Melissa scorede to mål i Sveriges første kamp, da de vandt 26-16 over Kongo-Kinshasa.

Bo Henriksen, cheftræner i AC Horsens, var mandag månedens foredragsholder i HFS' veteraner. Han gjorde status over et fint efterår.

Tonny Brochmann, tidligere AC Horsens, reddede sig på sidste spilledag med Mjøndalen med en sejr på 1-0 over Vålerenga.

Jørgen Møller, direktør i HH Elite, måtte vente med at offentliggøre navnet på klubbens nye ligatræner til tirsdag, fordi spillerne ikke var samlet mandag. Men tirsdag eftermiddag skulle det være ganske vist.

Nikolai Terteryan fra BK Wedala var et smut i Estland for at møde den estiske mester, EM- og VM-deltager Semjon Kamanin, og Nikolai Terteryan vandt kampen 5-0. Han er med i bruttotruppen til OL, og det var led i disse forberedelser, han boksede i Estland.

Alec Smit, hollandsk højre fløj i håndbold, har skrevet kontrakt med Sønderjyske til 2022. Han afløser den skadede Christian Jensen.

Jørgen Lennartsson, der var træner for Elfsborg, da AC Horsens mødte de svenske mestre i Europa League, er blevet fyret som træner i Lillestrøm, som nu skal ud i relegationskampe mod Start Kristiansand om at undgå nedrykning.

Cecilia Brækhus, norsk prof-bokser med 36 sejre i 36 kampe, forsvarede sin titel mod Victoria Bustos.

Roger Federer udkommer som den første levende på en schweizisk mønt, der er 20 francs værd, fra 23. januar.

Kent Robin Tønnesen, norsk venstrehåndsspiller fra Veszprem, er ude med en akillesseneskade og kommer ikke med til EM i januar.

Morten Olsen, dansk håndboldspiller fra Hannover, måtte indkassere et nederlag på 30-27 til Leipzig.

Markus Merk, Tysklands bedste fodbolddommer i flere sæsoner, er stoppet og bliver nu medlem af den professionelle fodboldledelse i Kaiserslautern.

Melissa Petrén har lavet fem mål i Sveriges to første VM-kampe i Japan. Foto: Ole Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Indbrud i garage i Hedensted

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce