Annonce
AC Horsens

Kasper Junker får debut i Norge på onsdag

Kasper Junker skal spille mod sin gamle klubkammerat Pierre Kanstrup i sin debutkamp på onsdag. Foto: Ole Nielsen.
AC-spilleren er sat på holdet som angriber mod Vålerenga med Pierre Kanstrup.

Oslo: Kasper Junker, lejesvend fra AC Horsens, er klar til debut i den norske klub Stabæk allerede på onsdag.

- Jeg er sat på holdet som spidsangriber, og vi skal møde Vålerenga med Pierre Kanstrup, fortæller Kasper Junker fra Oslo.

- Jeg har fået en fin modtagelse heroppe. De har allerede lejlighed og bil klar til mig, så jeg slipper for at bo på hotel, og jeg er meget sammen med Sammy Skytte, min tidligere holdkammerat fra AC Horsens.

- Jeg så Sammy Skyttes debutkamp forleden. Han gjorde det fremragende som central midtbanespiller, fortæller Kasper Junker.

Annonce
Jeg har fået en fin modtagelse i Norge. Stabæk var klar med bil og lejlighed til mig med det samme, så jeg slipper for at bo på hotel.

Kasper Junker

Bundhold

Kasper Junker er kommet til et hold, der ligger i den nederste ende af ligaen.

- Vi skal slås for at undgå nedrykning. Det er et meget ungt hold, der satser på teknisk god fodbold. Det er dygtige teknikere, og de udvikler sig hele tiden, siger Kasper Junker.

- Sportsdirektøren har fortalt mig, at han hentede Christian Keller til Stabæk, da de blev norske mester seneste gang.

- Jeg har fået et godt indtryk af klubben, og Oslo er en spændende by. Min lejlighed ligger lige ud til noget smuk natur. Jeg har altid set Norge som et godt alternativ til dansk fodbold. Vi er kun Sammy og jeg af danske spillere i Stabæk, men vi har også Daniel Braaten i klubben, og Martin Spelmann og Daniel A. Petersen, mine gamle holdkammerater fra AGF, spiller for andre norske klubber i hovedstadsområdet, så vi kan være meget sammen.

- Min lejeaftale løber til nytår. Jeg har fuld fokus på at gøre det godt i Stabæk. Klubben har forkøbsret på mig, og jeg satser på at gøre det så godt, at de gerne vil beholde mig, siger Kasper Junker.

Hans far, den tidligere VB-spiller Hans Junker, har fulgt Kasper i hele fodboldkarrieren, men han kommer ikke til Norge til hans debutkamp. Han er nemlig væltet på cykel og har brækket hoften, og han skal gå på krykker i seks måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce