Annonce
AC Horsens

Karsten vandt årets tipskonkurrence: Jeg har spillet mere med hjernen end hjertet i år

Karsten Sørensen (tv.) får her overrakt gavekortet til Restaurant Mamma´s på 10.000 kroner af medierådgiver hos Horsens Folkeblad og Jysk Fynske Medier Palle Petersen (th.). Foto: Thomas Callesen
Karsten Sørensen, club manager i Horsens Golfklub, har taget sejren i dette års erhvervstipskonkurrence i Horsens Folkeblad og Horsens Posten.
Annonce

Horsens: Tredje gang er lykkens gang.

Sådan blev det også for Karsten Sørensen, club manager i Horsens Golfklub, da han tog sejren i denne sæson erhvervstipskonkurrence i Horsens Folkeblad og Horsens Posten, hvor det er tredje gang, at han deltager.

19 lokale virksomheder deltog i konkurrencen om 10.000 kroner til Restaurant Mamma´s, som Karsten Sørensen sejrede i 20 point.

En sejr, som er kommet efter stabilt spil i hele sæsonen igennem.

- Jeg har nok spillet lidt mere med hjernen end hjertet i år, men jeg har da også været heldig med, at AC Horsens har haft en god sæson. Det har gjort det nemmere, siger Karsten Sørensen og fortsætter.


Jeg har ramt et par resultater, som jo giver mange point, ellers har jeg bare ramt den rigtige vinder en del gange henover sæsonen.

Karsten Sørensen


- Jeg har ramt et par resultater, som jo giver mange point, ellers har jeg bare ramt den rigtige vinder en del gange hen over sæsonen.

Annonce

I den pæne halvdel de andre sæsoner

Konkurrencen går ud på at tippe det rigtige resultat i AC Horsens' hjemmekampe. Der er tre point for rigtigt resultat og et point for rigtigt udfald.

Sejren kom i hus med 20 point, tre point foran andenpladsen Over Middel Take Away, og yderligere to point foran sidste års vinder, Heatnow.dk.

I de to foregående sæsoner, som Karsten Sørensen har deltaget i, har han også været med i den pæne halvdel af tabellen.

- Jeg har brugt lidt tid på det i år, og jeg ved, at det er svært at ramme rigtigt fra tidligere sæsoner, men det har lige flasket sig i min retning i år, fortæller Karsten Sørensen.

Annonce

Ny sæson starter den 13.september

Til den kommende sæson satser Karsten Sørensen også på at være med oppe i den gode halvdel.

- Jeg ved, det bliver svært, fordi det er dygtige og engagerede folk, som jeg er oppe imod, men jeg skal da gerne være med, hvor det er sjovt igen.

Den nye sæson starter den 13.september, når AC Horsens tager imod Randers FC hjemme på Casa Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce