Annonce
Horsens

Kan erhverves for lidt over en million kroner: Kom Tit er sat til salg

Værtshuset Kom Tit havde sidste åbningsdag 29. december. Nu er ejendommen sat til salg. Arkivfoto: Morten Pape
Ejendommen på hjørnet af Nørrebrogade og Vestergade sælges af Horsens Kommune som en investeringsejendom, der ifølge udbudsannoncen er "oplagt til et projekt med boliger".

Horsens: Horsens Kommune har sat ejendommen Nørrebrogade 11 i offentligt udbud. Ejendommen på hjørnet af Nørrebrogade og Vestergade husede indtil årsskiftet værtshuset Kom Tit, der havde sidste åbningsdag 29. december.

Via ejendomsmægleren Nordicals kan man erhverve det gamle værtshus for 1,25 millioner kroner, som er den vejledende udbudspris. Ejendommen med 252 kvadratmeter etageareal sælges som en investeringsejendom, der er "oplagt til et projekt med boliger", fremgår det af annoncen i dagens Horsens Folkeblad.

Der er også mulighed for at bevare ejendommen, men husets stand er ikke god, understreger kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen.

- Man er velkommen til at fortsætte med værtshus-drift, men man skal vide, at ejendommen er nedslidt og renoveringstrængende. Ejendommen står blandt andet til at skulle have nyt tag og nye installationer. River den nye ejer ejendommen ned til fordel for et nyt byggeri, skal han overholde den lokalplan, der er gældende for området, siger han.

Annonce
Man er velkommen til at fortsætte med værtshus-drift, men man skal vide, at ejendommen er nedslidt og renoveringstrængende.

Peter Sinding Poulsen, kommunaldirektør, Horsens Kommune

På salgslisten i lang tid

Peter Sinding Poulsen fortæller, at kommunen tidligere har haft ejendommen i udbud, men at der ikke har meldt sig en køber.

- Ejendommen har været på salgslisten i lang tid. For halvandet år siden var ejendommen i udbud, men det lykkedes ikke at få den solgt. Det bliver spændende at se, om det kan lykkes nu, siger han.

Det har ikke været i tankerne, at kommunen selv skulle renovere ejendommen, understreger Peter Sinding Poulsen.

- Dels har vi ikke økonomien til at renovere ejendommen, dels er det vel heller ikke oplagt, at en kommune skal stå for værtshusdrift, konstaterer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce