Annonce
Østjylland

Kan du kende disse smykker?: Politiet søger ejermænd til tyvekoster

Særlig Efterforskning Vest leder efter ejerne til en række stjålne halskæder, ringe og armbånd. Foto: Politi
Særlig Efterforskning Vest leder efter ejerne til en række stjålne halskæder, ringe og armbånd.

ØSTJYLLAND:

Østjyllands Politi anholdt den 14. maj en 53-årig mand forbindelse med et tricktyveri, og i hans bil fandt betjentene smykkerne, som sandsynligvis er stjålet et sted i Jylland samme dag. Det er dog uvist, hvor præcist de er blevet taget, og politiet beder nu borgerne om hjælp.

-Vi vil meget gerne finde ud af, hvor smykkerne stammer fra. Både så folk kan få deres smykker tilbage, men også fordi det vil hjælpe os i vores videre opklaring af sagen, siger politikommissær i Særlig Efterforskning Vest, Flemming Nørgaard, i en pressemeddelelse.

Den 53-årige blev anholdt, efter en ældre kvinde havde alarmeret politiet. Et par fremmede mænd udgav sig for at være håndværkere og kom ind i hendes lejlighed i Aarhus. Hun fik dog mistanke til dem og smed dem ud, hvorefter hun ringede til politiet. Mændene stak af fra stedet og ind i en skov, men en politihund snusede sig frem til den 53-årige, som gemte sig. Senere blev smykkerne fundet i den 53-åriges bil, der stod i nærheden.

Ud over tricktyveriet i Aarhus ved politiet, at mændene også har været i Viborg.

Har du fået stjålet smykker omkring den 14. maj, og kan du kende dem på billederne, kan du ringe til politiet via tlf. 114.

Annonce
Særlig Efterforskning Vest leder efter ejerne til en række stjålne halskæder, ringe og armbånd. Foto: Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HIC

Mestrene satte HIC på plads

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce