Annonce
Horsens

Kan byrådet bare forære vores veje væk?

Skovvejen Våbenholmsvej bliver ofte benyttet af folk i området til en smuk naturoplevelse. Derfor bør vejen forblive offentlig tilgængelig og ikke overdrages til ejeren af Mattrup Gods, mener naboerne. Foto: Henrik Sandvad
Annonce

Læserbrev: Vi er mange, der undrer os over, at Horsens Byråd kan forære en dejlig skovvej væk, som vi har haft siden Erik Menveds tid.

Vi har hørt et økonomisk argument, der går ud på, at kommunen kan spare penge ved vejens vedligehold. Alligevel kan det undre os, at man kan forære Våbenholmvej til en mand, som har bopæl i Charlottenlund (godsejeren af Mattrup).

Vi er mange, som gerne vil overtage både vejen og vedligehold af den, og vi vil ikke lukke den af for almene offentlige formål.

De formuleringer, som vi har set fra kommunens side, er ikke i tråd med virkeligheden. Kommunen skriver i en redegørelse for lukning af vejen, at den ikke benyttes af de lokale. Dette er ikke korrekt. Ydermere er vejen ganske velegnet som gennemfartsvej til Tangmosevej, Nørre Snede-landevejen og Stidsmøllevej.

Vi har også svært ved at se, hvordan det er i tråd med Horsens Kommunes politik, som foreskriver, at vi skal begunstige mulighederne for at bruge naturen.

Der er lavet en underskriftsindsamling, som bliver indsendt til kommunen sammen med indsigelser mod lukning af vejen. Disse underskrifter repræsenterer folk fra hele nærområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce