Annonce
HIC

Kampens bedste HIC'er: Vores forsvar blev vores undergang

Otis Livingston II i et tænksomt øjeblik. Han spillede en fin kamp offensivt, men defensiven sejlede for HIC. Foto: Morten Pape
Otis Livingston II ærgrede sig over Horsens IC's dårlige forsvar, der kostede sejren i kampen mod Team FOG Næstved.

Horsens: Kampen mellem Horsens IC og Næstved blev en affære mellem et hold der havde momentum, og et der ikke havde. HIC tabte med 103-94, og især et rystende forsvar gjorde ondt på hjemmeholdet.

- Vi spiller ikke godt defensivt, og det bliver vores undergang. Vi er for langsomme, og det tænder et håb i dem. Næstved er et hold, som man ikke skal give en lillefinger, for så tager de hele armen, sagde HIC-spiller Otis Livingston II.

Særligt i anden halvleg fornemmede han, at Næstved havde momentum. Boldene gik i taktfast kurven, når gæsterne forsøgte sig. Det gjorde den ikke for HIC.

Hjemmeholdet var ellers tvunget til at score mange point grundet et hostende og harkende forsvar.

- Når man har selvtillid i basket, føler man at kurven er seks meter bred. De fik selvtillid og scorede, men det var vores dårlige forsvar, der gav dem selvtilliden, sagde han.

HIC har nu tabt tre kampe i træk: Mod Næstved, mod Bakken og mod Randers.

- Vi kan ikke gøre andet end at arbejde hårdt, kigge os selv i spejlet og komme videre. Vi skal i gang med at spille som mænd, sagde han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce