Annonce
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC måtte nøjes mod bundholdet

Bashkim Kadrii scorede på frispark, da Randers fik 1-1 i Horsens.

Horsens: AC Horsens kunne ikke følge op på sejren over Helsingør.
Hjemme mod bundholdet Randers måtte holdet nøjes med 1-1, og dermed tabte holdet to vigtige point i kampen for at komme med i mesterskabsspillet.
AC Horsens pressede hårdt på, men i en hård fysisk affære formåede holdet ikke at nedbryde Randers’ defensiv.
Randers kom foran med 1-0 efter 25 minutters spil.
Optakten var et frispark på Randers’ Saba.
Han måtte efterfølgende udgå med noget, der lignede en knæskade. På frisparket sendte Bashkim Kadrii bolden i mål til 1-0. Hans afslutning strejfede muren og sejlede i nettet.
AC Horsens fik udlignet efter 37 minutters spil.
Det var "naturligvis" et indkast fra Mikkel Qvist, der var optakten. Det lange indkast gav en returbold, og den sparkede Jonas Thorsens sikkert i mål til 1-1. Det var hans femte scoring i denne sæson.
Første halvleg var en halvsløj omgang. Begge hold havde svært ved at få spillet til at flyde, og derfor kom dødboldene til at fylde det meste. Randers FC’s keeper Hannes Thor Halldorsson havde ellers godt styr på AC’s farlige våben ved simpelthen at gå ud i feltet og gribe indlæggene, men ved udligningen blev han inde på stregen.
Anden halvleg fortsatte i samme stil med mangel på godt spil.
Oliver Drost havde det svært i front, men efter en times spil tog han er skarpt træk ind i banen og blev væltet, men dommer Peter Munch Larsen fløjtede ikke for det, der lignede et oplagt straffespark.
AC Horsens fik et overtag som anden halvleg skred frem.
Okosun havde bl.a. et godt hovedstød, men en stor redning af Randers-keeperen forhindrede målet til 2-1.
I slutfasen blev AC Horsens’ assistenttræner Mads Lyng bortvist. Han protesterede over et manglende straffespark til Okosun. Der så dog ikke ud til at være straffespark i situationen.
Bo Henriksen havde ændret på to pladser i startopstillingen i forhold til det hold, der slog Helsingør med 2-0.
Kjartan Finnbogason var ude med karantæne og blev afløst Lasse Kryger. På venstre back måtte Thomas Kortegaard, der udgik med en skade forleden, tage plads på bænken til fordel for Jonas Thorsen.
AC Horsens’ startopstilling: Jesse Joronen, Peter Nymann, Delphin Tshiembe, Alexander Ludwig, Jonas Thorsen, Mikkel Qvist, Bjarke Jacobsen, Ayo Okosun, Jonas Borring, Oliver Drost, Lasse Kryger.
AC Horsens spiller igen allerede på tirsdag hjemme mod AGF.

He rkan du læse, hvordan kampen forløb minut for minut via vores liveblog.

Annonce
Alka Superliga TreFor Arena - 28.08.2016 - OB - AC Horsens. Bo Henriksen (Horsens - træner). (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2016)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce