Annonce
Skanderborg Håndbold

Kampanalyse: To point og en sejr som et par af modstanderne ikke kan få

Jonas Samuelsson sendte fire scoringer i nettet mod Kolding. Foto: Ole Nielsen.
Annonce

HÅNDBOLD: I den her vanvittigt tætte herrehåndboldliga er det selvsagt vigtigt at slå de modstandere, der må forventes at ende under ens eget hold.

Kolding er sådan et hold.

Og nu tør jeg godt vove pelsen helt og sige, at det her Kolding-hold ikke er godt nok til en plads i slutspillet. Mod Skanderborg mandag aften fik koldingenserne et nederlag på 35-29 i en kamp, hvor Skanderborg var bedre, end cifrene viser.

Skanderborg var foran med tre til pause i en første halvleg, hvor det kun var godt stregspil og enkelte gode afslutninger fra højre fløjen Andreas Flodman, der holdt Kolding inde i kampen. De grønblusedes bagspillere havde noget nemmere ved at komme igennem Kolding-forsvaret end omvendt. Men stregspillerne var stærke for Kolding, og de to tunge herrer i Benjamin Pedersen og Alexander Morsten gjorde, at holdet var inden for sejrsafstand.

I anden halvleg væltede målene ind i begge ender, men selvom Kolding i hele halvlegen spillede 7-mod-6 med to stregspillere, vandt Skanderborg også den halvleg sikkert og spillede med godt tempo i den offensive del.

Kolding er ikke et hold, der går i slutspillet. Derfor skal de slås. Det må være moralen i en liga, hvor der er et væld af fifty-fifty-kampe. Men Kolding har samtidig slået både Mors-Thy og Ribe-Esbjerg, som er to af de hold, Skanderborg kommer til at kæmpe med om at tage en af de sidste pladser i top otte.

Dagens sejr giver med andre ord to point, som Mors-Thy og Ribe-Esbjerg ikke kan få fat i. De to point kan meget vel afgøre, hvem der skal i top otte, og hvem der ikke skal.

Sportsjournalist Mathias Hansen. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce