Annonce
Skanderborg Håndbold

Kampanalyse: Skanderborg er ikke langt fra at være 'best of the rest'

Nikolaj A. Nielsen fik masser af minutter på banen i begge ender, hvor både ham og Mads Kalstrup til sidst spillede sammen. Foto: Ole Nielsen.
Annonce

HÅNDBOLD: Det blev et 31-25-nederlag mod Bjerringbro-Silkeborg i den utrolig flotte Jysk Arena. Men Skanderborg har alligevel ære af en kamp, hvor meget - læs: næsten alt - gik mod dem.

Marcus Mørk kom slet ikke på banen, for han var skulderskadet, selvom han sad på bænken. Matthias Smed blev udvist i første halvleg for en sen tackling, og i anden halvleg blev også Kristian Bonefeld præsenteret for det røde kort efter tre udvisninger á to minutter. Det var med andre ord de to spillere, der havde som opgave at dække midten i defensiven, der begge måtte undværes efter Bonefelds røde kort med 17 minutter igen.

Og så måtte også Morten Kirk Olesen humpe i omklædningsrummet med 12 minutter igen. Han blev revet ned i noget, der lignede et åbenlyst frikast midt i et angreb, der kunne have ført til en udligning. Det blev ikke dømt, Jesper Nøddesbo hang i den anden ende og scorede sikkert. En mulig udligning blev i stedet et forspring på to mål.

Pointen er, at selv på en dag, hvor en hel del forskellige ting går imod en, formår holdet alligevel at byde herrehåndboldligaens mest scorende hold i BSH op til dans. I starten af anden halvleg havde Skanderborg-mandskabet klart overtaget. Forsvaret stod i store dele godt, Cornelius Kragh og Morten Balling kom til gode afslutninger, og da Mike Haack kom ind på højrefløjen, spillede han en af sine bedste kampe i sæsonen.

Hvis Skanderborg spiller på den måde, bliver det ikke ved med at give nederlag som i dag. Det kommer til at give sejre, og så er holdet meget tættere på top fire end en ottendeplads.

Sportsjournalist Mathias Hansen. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce