Annonce
Brædstrup

Kamp om boligmarkedet: Byens fjerde ejendomsmægler er åbnet

Ejendomsmægler Rasmus Cosmos Vildrik og sagsbehandler Laura Bilstrup i Home er begge på hjemmebane i Brædstrup. Begge er nemlig opvokset i byen og kender derfor lokalområdet rigtig godt. Foto: Henrik C. Sandvad
Ejendomsmæglerkæden Home åbnede mandag 4. januar ny forretning i Brædstrup. Dermed er kampen om boligmarkedet skærpet, da der nu er fire ejendomsmæglere i byen.

Brædstrup: Mandag 4. januar slog ejendomsmæglerkæden Home for første gang dørene op på Bredgade 32 i Brædstrup. Herfra vil Home nu forsøge at få fat i en andel af de cirka 150 bolighandler, som hvert år foregår i postnummer 8740 Brædstrup.

Der er foreløbig ansat to medarbejdere til at drive byens nye ejendomsmæglerbutik. Det drejer sig om daglig leder Rasmus Cosmos Vildrik og sagsbehandler Laura Bilstrup, som begge er født og opvokset i byen og derfor på forhånd er godt kendt i lokalområdet.

- Vi er rigtig glade over at kunne åbne forretning i Brædstrup, og det er meget spændende at være med til at åbne en helt ny butik. Vi har selvfølgelig analyseret markedet i Brædstrup før opstarten, og vi er da overbevist om, at der også er plads til os. Det, vi blandt andet skal slå os på, er et godt lokalt kendskab, siger Rasmus Cosmos Vildrik.

Annonce

Stille start

Ud over Home er der tre andre ejendomsmæglere på Bredgade: ejendomsmægler Linda Riis, Nybolig og EDC, som åbnede i byen for to år siden.

Den nye mæglerbutik er kommet stille, men godt fra start. Byens nye ejendomsmægler har overtaget nogle sager fra Home i Horsens, og Rasmus Vildrik har allerede været ude for at vurdere de første huse.

- Vi har enkelte sager at arbejde med, men vi forventer, at det vokser betydeligt over de næste par måneder. Vores opgave er at komme ud med budskabet om, at folk skal vælge os. Det handler i høj grad om markedsføring, men også at vise fanen ude i byen, når der sker noget. Det er desværre bare lidt svært i øjeblikket, da mange ting er lukket ned på grund af corona, siger Rasmus Cosmos Vildrik.

26-årige Rasmus Cosmos Vildrik er ny daglig leder hos Home i Brædstrup. Han har tidligere været i lære hos ejendomsmægler Christian Knudsen i Brædstrup, før han blev ansat i Home. Foto: Henrik C. Sandvad

Både han og sagsbehandler Laura Bilstrup er glade for den modtagelse, de begge har fået fra byen.

- Der har været flere forbi og byde os velkommen til byen, så vi har fået en rigtig fin velkomst. Nu har vi så også den fordel, at mange i byen kender os i forvejen, og det gør det måske lidt nemmere for folk at kigge ind, siger Laura Bilstrup.

Annonce

Varmt boligmarked

Selvom landet i øjeblikket er lagt ned af corona, frygter byens nye ejendomsmæglere ikke en svær start i byen. Boligmarkedet har nemlig været særdeles varmt under coronakrisen. Det gælder også i Brædstrup, hvor antallet af udbudte boliger ligesom resten af landet er historisk lavt. Det påvirker også udbudsprisen.

- Skal man ud og sælge sit hus, så findes der ikke noget bedre tidspunkt at gøre det på. Så hussælgerne skal slå til nu, lyder det fra Rasmus Cosmos Vildrik.

Annonce
Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 370 nye coronatilfælde - antal indlagte falder med en

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Skilte og pyloner i 5,5 meters højde tillades i Horsens N, men decideret "skilteskov" udebliver

Erhverv For abonnenter

Sådan så tallene ud, da Casa blev solgt: Overskuddet blev løftet med 72 procent i første halvår

Kultur

Vrede DGP-brugere tropper op til fredspibe-møde: Håber på et tryk på pauseknappen

Odder

Fem til otte års ventetid: Der er en særlig grund til, at der mangler ledige pladser i mange lystbådehavne

Navne

Hun har ikke tabt en kamp i otte år: Suveræn PL-guldvinder blev hyldet i Horsens

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jans Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

HH Elite

Kampen minut for minut: Leslie-effekten var tydelig fra første fløjt - HH Elite var som forvandlet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

To unge kvinder fik en idé - et lille år efter er det blevet til en blomstrende virksomhed

Erhverv

Droppede drømmejobbet og levede for 1800 kroner om måneden: Bo trak stikket og begyndte at brygge

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af sin farvel-turné: Satser stadigvæk på besøg i Horsens

BOLIG For abonnenter

38 husmænd skabte ny landsby for 100 år siden: I dag er Skovbys boliger eftertragtede lystejendomme

Horsens

Tricktyv stjal 15.000 kroner: Udgav sig for at være bankmand og fik udleveret hævekort og kode

Annonce