Annonce
Odder

Kajak og fortællinger på fjorden

Tre gange i løbet af sommeren kan man komme med Odder Museum på kajakture i Norsminde fjord.
Annonce

Norsminde: Hen over skolernes sommerferie tilbyder Odder Museum kajakture med fortælling på Norsminde Fjord. Det har været en succes i flere år, og denne sommer er mulighed for at komme med torsdag 2. juli klokken 18-21, torsdag 9. juli klokken 13-16 og torsdag 16. juli klokken 13-16.

Turen foregår i stabile havkajakker og i beskyttet vand i fjorden, hvor den lave vanddybde på under en meter betyder, at de fleste kan være med, også uden kajakforudsætninger.

Turen er på tre timer og giver et indtryk af, hvad det vil sige at sejle i havkajak, men undervejs vil der også blive tid til at høre fortællinger om områdets lange og fascinerende historie om jagt og fiskeri med rødder helt tilbage til stenalderfolket, der bosatte området for 6000–7000 år siden.

Mødestedet er Norsminde Havn ved kajakklubbens røde huse. Der er tilmelding og betaling til Odder Museum senest dagen inden turen på telefonnummer 86 54 01 75. Husk vind- og vandtæt tøj samt lidt mad og drikkelse. Turen er ikke egnet for børn under 12 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce