Annonce
Horsens

Kagekonceptet Bronuts har taget Danmark med storm: - Det havde vi ikke turdet drømme om

Bronuts har taget Danmark med storm. Foto: Bronutsdk
Den tidligere reality-deltager Türker Alici har sammen med sin gode ven og forretningspartner Ninos Oraha stiftet den populære kæde Bronuts, der på rekordtid er blevet et hit over hele landet.

Ninos Oraha og Türker Alici har taget det danske kagemarked med storm.

De to indehavere begyndte konceptet for under to år siden, da de i august 2019 åbnede deres første butik i Åbyhøj tæt ved Århus.

Siden har udvidelsen af konceptet næsten ikke kendt sine grænser. I alt har de åbnet ni Bronuts, og de næste butikker til konceptet er på vej i både Valby, Esbjerg, Herning og Horsens.

Annonce

- Da vi åbnede vores første butik, troede vi selvfølgelig på, at det ville blive en succes, men at det har vokset sig så stort så hurtigt, det havde vi aldrig turdet drømme om. Det er ikke noget ved at have en drøm og ikke udføre den til det yderste, siger Türker Alici.

En særlig oplevelse

Noget af det, der skiller sig ud ved Bronuts, er den oplevelse, man som kunde får, når man går ind bag den knaldgule facade.

Der bliver nemlig ikke sparet på indretningen, når de nye butikker bankes op. Türker Alici og Ninos Oraha investerer nemlig meget i at give butikkerne et særligt look.


Da vi åbnede vores første butik, troede vi selvfølgelig på, at det ville blive en succes, men at det har vokset sig så stort så hurtigt, det havde vi aldrig turde drømme om.

Türker Alici


- Bronuts er på vej fremad, og vi er ved at blive en etableret og anerkendt kæde. Vores koncept er, at vi ikke bare vil sælge donuts. Vi vil gerne sælge en oplevelse, hvor man kan forkæle familien, vennerne eller dem på arbejdspladsen, siger Ninos Oraha og suppleres af Türker Alici:

- Vi bruger mange kræfter på at skabe et unikt design, og selvom vi godt kunne bygge vores butikker op væsentligt billigere, så handler det om at gå det ekstra skridt i indretningen, så kunderne får en særligt oplevelse, når de kommer til os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Annonce