Annonce
Erhverv

Kafferisteri udvider med ny butik

Brian Sigtenbjerggaard omgivet af kaffesække i sit risteri i Nørre Snede. Nu bliver der brug for endnu flere kaffebønner, for Sigtenbjerggaard har udvidet sit lille "kaffeimperium" med endnu en butik i Herning. Arkivfoto
Nørre Snede Kafferisteri har overtaget Te & Kaffe Galleriet i Herning.
Annonce

Nr. Snede/Herning: Med opkøbet af butikken Te & Kaffe Galleriet i Herning er Nørre Snede Kafferisteri nu vokset til at omfatte to butikker - nemlig det oprindelige kafferisteri på Strøget i Nørre Snede plus den nyerhvervede butik, der er at finde på Bredgade i Herning.

- Vi har ansat tre medarbejdere i Herning - heriblandt den tidligere ejer Karin Rosager, fortæller kafferister Brian Sigtenbjerggaard, der er indehaver af Nørre Snede Kafferisteri.

- Vi havde en del kunder i Herning i forvejen, og Te & Kaffe Galleriet tilføjer noget nyt, da de er meget stærke på te, siger Sigtenbjerggaard.

Han åbnede sit kafferisteri i Nørre Snede i november 2014 i byens tidligere bageri, der havde stået tomt i nogle år. Kafferisteriet viste sig at være en succes og har altså nu ekspanderet med butikken i Herning.

I Nørre Snede er der tre ansatte i kafferisteriet, inklusive Brian Sigtenbjerggaard selv.

Ud over jobbet som kafferister er Brian Sigtenbjerggaard også kendt som byrådsmedlem for Venstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce