Annonce
Ikast-Brande

Kaare Graversen stoppede som DF-formand

Kaare Graversen er stoppet som formand for den lokale afdeling af Dansk Folkeparti. Men hanhar også været med i politisk arbejde i 37 år. Arkivfoto: Morten Pape
DF-veteranen Kaare Graversen blev hyldet på generalforsamling i Dansk Folkeparti.

Bording/Ejstrupholm: Forhenværende byrådsmedlem Kaare G. Graversen har nu sagt farvel til posten som partiformand for den lokale afdeling af Dansk Folkeparti. Det skete for nylig på generalforsamlingen hos Dansk Folkeparti i Ikast-Brande, et møde, der fandt sted i Bording Hallen.

Den 73-årige Kaare Graversen kunne se tilbage på over 37 års politisk arbejde, der startede i Fremskridtspartiet. Siden 1995 har han lagt hele sin politiske arbejdsindsats, både lokalt og regionalt, hos Dansk Folkeparti.

I sin sidste formandsberetning kunne Kaare Graversen konstatere, at opbakningen lokalt i Ikast-Brande var stigende.

Der var ros til samarbejdet med partiets tre byrådsmedlemmer, Bo Sand Kristensen, Trine Meldgaard Kristensen og Simon Vanggaard Nielsen.

- Vi er på linje med hinanden, og som en naturlig ting, så deltager bestyrelsen i gruppemøderne, fortalte Kaare Graversen.

Klar til valg

DF-afdelingen er klar til folketingsvalget.

- Vi har fået lavet en god plan for vores folketingskandidat, Bo Sand Kristensen fra Brande. Bo er mere end klar til at møde borgerne i kredsen, når statsministeren trykker på knappen, sagde Kaare Graversen, der sluttede af med at takke sin hustru Jytte for støtten.

- Uden hende var det aldrig gået, understregede han.

Partiets gruppeformand, byrådsmedlem Simon Vanggaard, rettede en stor tak til den afgående formand:

- I 37 år har du været et stort aktiv for vores parti. Du har været formand for lokalforeningen så langt tilbage øjet rækker. Når man kommer rundt i hele Danmark, og du ikke er med, så bliver der hver gang spurgt ind til dig, sagde Simon Vanggaard blandt andet.

Også partiformand Kristian Thulesen Dahl havde taget en pause i forhandlingerne i Finansministeriet for at sende en telefonisk hilsen og tak til Kaare Graversen med håbet om, at han må ringe for at få gode råd i fremtiden. Ole Revsgaard Andersen blev valgt som afløser for Kaare Graversen, og derudover består bestyrelsen for Danske Folkeparti i Ikast-Brande nu af Kurt Kristensen, Brian Korsgaard, Mads Breum Berg og Peder Fenger samt suppleant Trine Meldgaard Kristensen.

 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Odder For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Sport

Hedensted-spillere ramt af corona

Annonce