Annonce
Brædstrup

Køreskole lukker efter tre år: Jeg har brug for en pause

Brian Rasmussen hos Jysk Køreskole har valgt at holde en pause som kørelærer, og han har derfor lukket sin køreskole på Bredgade i Brædstrup. Arkivfoto: Lars Juul
Brian Rasmussen i Jysk Køreskole har valgt at lukke sit undervisningslokale på Bredgade i Brædstrup efter tre år som kørelærer i byen. Nu er lokalet sat til leje.
Annonce

Brædstrup: Det er slut med at lære om trafikregler og få kørekort til personbiler hos Jysk Køreskole på Bredgade 32 i Brædstrup.

Kørelærer Brian Rasmussen har nemlig valgt at lukke sin køreskole. Brian Rasmussen fra Kalhave ved Uldum åbnede Jysk Køreskole i november 2017, og dermed blev det til små tre år i byen.

- Jeg har besluttet mig for at drosle ned og tage en pause fra at have køreskole. Det skyldes ikke noget specifikt, og årsagen er heller ikke økonomisk. Jeg har bare brug for en pause, og derfor har jeg lukket skolen ned, siger Brian Rasmussen.

Han oplyser, at han ikke forventer, at han vil starte Jysk Køreskole op i Brædstrup igen på et senere tidspunkt.

- Nu er jeg ikke oprindelig fra Brædstrup, så det regner jeg ikke med. Køreskolen har egentlig kørt fint nok i den tid, jeg har været i byen. Det er selvfølgelig gået op og ned, men overordnet er det gået fint. Jeg vælger at stoppe af personlige årsager, siger Brian Rasmussen.

Annonce

To køreskoler tilbage


Jeg har besluttet mig for at drosle ned og tage en pause fra at have køreskole. Det skyldes ikke noget specifikt, og årsagen er heller ikke økonomisk. Jeg har bare brug for en pause, og derfor har jeg lukket skolen ned.

Brian Rasmussen, kørelærer


Kørelæreren har tidligere haft en køreskole i Uldum, men den blev lukket ned i forbindelse med flytningen af skolen til Brædstrup. Her har Brian Rasmussen også undervist andre i at blive kørelærer.

- Jeg nåede at have nogle stykker, som jeg underviste til at blive kørelærer, men jeg lukkede den del ned efter en kort periode. Jeg fik hurtigt travlt med de andre elever, og så havde jeg ikke tiden til at nå det hele, siger Brian Rasmussen.

Bredgade 32 er nu sat til leje. Butikslokalet har tidligere indeholdt en skoforretning, inden det i efteråret 2017 blev omdannet til køreskole. Foto: Peter Hald

Med lukningen af Jysk Køreskole er der nu kun to køreskoler tilbage i byen. Det drejer sig om Bennys Køreskole på Tønningvej og Thomas' Køreskole på Nørregade.

De tidligere undervisningslokaler i Jysk Køreskole på Bredgade 32 skal lejes ud. Ifølge udlejeren er der interesse for lokalerne, men indtil videre er de endnu ikke lejet ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Over 200 elever og lærere hjemsendt: Tre skoler i Horsens ramt af coronasmitte

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Horsens

Smattede blade og standset godstog giver problemer

Annonce