Annonce
Ikast-Brande

Kølig premiere på ny Lucia-tradition

Belinda A. Jensen (Belindas Børne-Oase), Pia Holmgaard (Pias Private Pasningsordning), Camilla W. Kristensen (Smilehullet) og Louise Skjærris (Landlyst Børneunivers) sørgede fredag for, at de butiksdrivende på Brandes hovedstrøg ikke blev snydt for et Lucia-optog. Her er flokken nået til Brande Kirke på ”udturen”. Foto: Mikael Lund

Brande: En ny tradition blev muligvis grundlagt, da børnene fra de fire lokale private pasningsordninger sammen med deres respektive "passere" fredag formiddag trillede en tur op og ned ad Storegade.

Anledningen var, at det fredag var Lucia-dag, og børnene var derfor blevet udstyret med hver deres elektriske lys, ligesom de fire private børnepassere havde tændt for kransen. Det lille optog blev naturligvis ledsaget af Lucia-sangen.

Turen gik fra Torvet forbi kirken og retur på den modsatte side af Storegade til Mølletorv ved Kvickly, inden barnevognene blev vendt en sidste gang.

Annonce
Det var en kølig fornøjelse at være Luciabrud m/k i fredags, men heldigvis var alle pakket godt ind, så det kun var næserne, der frøs. Foto: Mikael Lund
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Østjylland For abonnenter

Rektor inden elevfordeling: - Der bliver ramaskrig, hvis vi skal aflevere elever

Annonce