Annonce
112

Kød og ost i støvlerne: Kødtyve spredte tyvekoster ved ringgaden

Et butikstyveri udviklede sig til røveri og en længere løbetur onsdag aften. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Et par yngre mænd var på en længere løbetur med tyvekoster gemt forskellige steder onsdag aften.
Annonce

AARHUS: Nogle gange bliver butikstyve snuppet med ting under frakken, i en taske eller andre gemmesteder. Men at de gemmer kød i støvlerne, det må alligevel høre til sjældenhederne.

Ikke desto mindre var det sådan, to unge mænd på 21 og 23 år havde gemt i hvert fald nogle af deres tyvekoster onsdag aften i Rema 1000 på Dirch Passers Gade. De blev set af en tidligere medarbejder, mens de proppede diverse tyvekoster i lommerne, og derfor blev politiet adviseret. Da de to mænd gik op til kassen, betalte de for en lille pose gulerødder, og da kassemedarbejderen spurgte til den flaske whisky, de havde, sagde at de den var købt i Fakta. De to mænd gik igennem kassen, og der konfronterede den tidligere medarbejder, der havde set dem stjæle, dem og prøvede at stille sig i vejen for dem. Det lykkedes dog kun delvist.

En af tyvene løb forbi hende og stak af fra butikken. Den anden forsøgte også, og skubbede i processen til kvinden, som væltede ind i nogle indkøbskurve. Hun fik fat i mandens taske, som han dog fik vristet fri og fik med sig. Så stak også han af med en af butikkens medarbejder i hælene. Lige før Ringgadebroen kunne medarbejderen se, at manden gemte en bøf ved et skur og løb videre, kort efter i selskab med den anden tyv. Medarbejderen havde politiet i røret undervejs, og en patrulje fik øje på de to madtyve i krydset mellem Søren Frichs Vej og Vestre Ringgade. Da de så politiet, løb den ene af mændene over til et buskads, hvor han smed en pose fra sig.

De to mænd på 21 og 23 år blev dog begge anholdt og sigtet for røveri. De erkendte begge, at de havde stjålet flere varer fra butikken, den ene havde en pakke kød i sin venstre støvle og erkendte også at have smidt en pakke cheddarost i buskadset. Begge mænd overnattede i detentionen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Horsens

Rød tråd savnes: Teater-folk er frustrerede efter festival-aflysning

Horsens

Onsdagens corona-tal: Horsens Kommune kravler under bekymringsgrænsen - men det ændrer ingenting

Annonce