Annonce
Ikast-Brande

Købmandsgård skal sælges

Købmand Karl Henrik Bundgaard bliver 70 og vil gerne gå på pension.
Annonce

Hjøllund: Købmand Karl Henrik Bundgaard fra Hjøllund har nu sat sin forretning Letkøb Hjøllund til salg.

- Det er jo desværre dåbsattesten, den er gal med. Jeg fylder 70 år, og nu mener jeg godt, at jeg kan tillade mig at gå på pension. Jeg har vist taget min tørn, siger Karl Henrik Bundgaard, der har drevet købmandsgården i 45 år.


Jeg har vist taget min tørn.

Karl Henrik Bundgaard, købmand


Den gamle købmandsgård, der ligger ud til Viborg hovedvej A13 i Hjøllund, har været ejet af familien i 75 år, men Karl Henrik Bundgaards fire børn er alle godt i vej i andre brancher, så der skal nye folk til.

Interessen er til stede. Købmandsgården er kendt vidt omkring, og Karl Henrik Bundgaard fortæller at hans facebook-opslag om salgsplanerne fik 18.000 likes.

Flere har ringet og spurgt til forretningen. I skrivende stund er der dog ikke fundet en køber.

Annonce

En del af Dagrofa

Prisen er 750.000 kroner for købmandsgården, der rummer 250 kvadratmeter salgslokale og 160 kvadratmeter lager. Apropos lager kommer også butikkens varelager til salg.

Købmandsgården er som en Letkøb-forretning en del af Dagrofa-kæden, og den årlige omsætning er på cirka syv millioner kroner.

- Jeg kan jo ikke blive ved med at garantere, at mit helbred kan holde til det her. Mine arbejdsdage er dog ikke så lange - jeg har tre rigtig dygtige ansatte - men jeg kan godt tillade mig at holde lidt fri. Min mor blev ganske vist ved her i butikken, til hun var 90 år, men det var også i kraft af, at jeg også var her, siger Karl Henrik Bundgaard.

- Jeg lægger ikke de store planer. Men jeg vil gerne tilbyde at hjælpe til, når butikken bliver solgt. Ellers skal jeg nok få tiden til at gå, tilføjer købmanden fra Hjøllund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce