Annonce
Erhverv

Købmanden tilpasser og udvider: Kunderne får en delikatesse

Arbejdet med en ny udkørsel til lastbiler er i gang i disse dage uden for Spar Hornsyld. Med indkørsel fra Bakkevej og udkørsel på Apotekerbakken er problemet med bakkende lastbiler fjernet, forventer købmand Torben Jensen. Foto: Michael Svenningsen

Delikatesseafdeling, udvidelse af lager og ny udkørsel til lastbiler er tre aktuelle projekter hos Spar Hornsyld.

Hornsyld: Spar Hornsyld sparer ikke på krudtet i begyndelsen af det nye år.

Inde såvel som ude sker der forandringer.

Mest synlig lige nu er arbejdet med at etablere en lastbiludkørsel ud mod Apotekerbakken.

Hidtil er både ind- og udkørsel sket via Bakkevej.

Det har ikke fungeret optimalt, fordi vendepladsen på Spar-matriklen er sparsom, og nogle chauffører derfor har været fristet til at bakke ind. Det har generet andre trafikanter, forklarer Torben Jensen, der driver Spar Hornsyld med hustruen Elly Jensen.

- Vareleveringen har været vores udfordring. Ret hurtigt henvendte kommunen sig til os. Vi satte et skilt op. Det hjalp, men der var stadig tilfælde, hvor reglerne blev brudt. Derfor er det her den bedste løsning, siger købmanden.

Han fortæller, at chaufførerne kun må dreje til højre ud på Apotekerbakken af hensyn til trafikken på vejen.

Annonce

Det er ret udfordrende, for jeg kender ikke noget til området. Jeg er nødt til at få en uddannet delikatesseassistent ind, for der er så mange regler, man skal leve op til.

Torben Jensen, indehaver, Spar Hornsyld

Ind på ukendt territorie

En lagertilbygning på 120 kvadratmeter er også på vej.

Det sker, fordi en del af det nuværende lager inddrages til en delikatesseafdeling.

Med det nye tilbud følger Spar Hornsyld de 50 Spar-butikker, som allerede sælger frisksmurte sandwiches, smørrebrød og friske retter, der blot skal have en tur i ovnen.

- Det er ret udfordrende, for jeg kender ikke noget til området. Jeg er nødt til at få en uddannet delikatesseassistent ind, for der er så mange regler, man skal leve op til, siger Torben Jensen.

Delikatesseassistenten har han ansat, og han skal bruge endnu en medarbejder til at hjælpe. Allerede, da den nye butik skulle opføres, var delikatesseafdelingen et ønske hos Spar.

- Men jeg var en tøsedreng. Jeg turde ikke tage springet samtidig med den nye bygning, siger Torben Jensen.

Lokalt har han ikke mærket det store til den stigende efterspørgsel på færdigretter.

- Men når 50 kollegaer har succes med det, så er jeg nødt til at tro på det også, siger han.

Han forventer, at udkørsel såvel som delikatesse er klar 1. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce