Annonce
Brande

Købmand udvider åbningstid

Den nye Klovborg-købmand Marc Brix-Mignon er nu klar til at udvide butikkens åbningstider. Foto: Peter Hald
Købmandsbutikken i Klovborg får længere åbent i weekenderne og på helligdage.

Klovborg: Købmandsbutikken i Klovborg udvider snart åbningstiden. Fra 1. oktober vil butikken alle dage være åben fra klokken 7 til 19 - også lørdage, søndage og på helligdage.

Og det er her, at det tæller, for i øjeblikket har butikken åbent på lørdage og søndage fra klokken 8 til 18. På hverdage er det allerede 7 til 19.

Der er således tale om en samlet udvidelse på ugebasis på fire ekstra timer - og oven i det kommer den forlængede åbningstid på helligdage, hvor butikken hidtil kun har haft åbent fra kl. 8 til 16 - men altså fremover fra 7 til 19.

Klovborgs nye købmand Marc Brix-Mignon er sikker på, at der kommer en positiv effekt.

- Lørdage og søndage satser jeg klart på en øget omsætning. Ved at have længere åbent i weekender og på helligdage kan vi hente en del "tilkøbskunder" - især folk, der skal i gang med aftensmaden, og som før plejede at køre til Brædstrup, fordi vi lukker allerede klokken 18, forklarer Marc Brix-Mignon.

Han er i øvrigt ved at optimere indretningen af forretningen, hvor der allerede er sket en del forandringer.

Marc Brix-Mignon blev købmand i Klovborg 1. august, hvor han afløste Ninna Nedergaard. Han kom fra en stilling som souschef for Løvbjerg i Tarm, og han har tidligere arbejdet for for en række forskellige kæder - blandt andet Lidl, Dansk Supermarked og Coop.

Flere arrangementer

Ikke mindst planlægger købmanden flere arrangementer i den kommende tid. Lørdag 14. september er butikken således med til at støtte sponsorløbet på friskolen, og den 2. november kommer der et stort Halloween-arrangement.

I slutningen af november kommer der vinsmagning, og i december - muligvis første søndag i advent - satser butikken på at arrangere en forbruger-aften med smagsprøver.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Gps afslørede 24-årig løbehjulstyv

Annonce