Annonce
Hedensted

Købmand og frivillige har taget fat: Nu er de klar med åbningsdato

Brian Hedegård (th.) kommer fra et job som souschef i Min Købmand i Daugård. Han var makker med sin storebror Allan Kring Bülow, der også ses på billedet. De to vil også fremover hjælpe hinanden. Arkivfoto
Åbningen af Min Købmand i Stenderup kommer til at spille sammen med den lokale byfest.
Annonce

Stenderup: Knap en måned er gået, siden der blev sat navn på Stenderups nye købmand. Nu er købmanden, 29-årige Brian Hedegård, også klar med en åbningsdato, nemlig fredag 30. august.

- Det endelige tidspunkt er ikke på plads endnu, men det bliver engang henne på eftermiddagen, så folk er kommet hjem fra arbejde og kan være med, siger han.

Åbningen markeres hen over hele weekenden. For Stenderups byfest får comeback og lægges sammen med butiksopstarten.

Der vil være aktiviteter rundt om i byen, primært om lørdagen, og der kommer festtelt op på parkeringspladsen foran butikken.

Butikken har fået en kærlig hånd. Det er det samme lokale, men det bliver en helt ny butik at træde ind i.

Brian Hedegård, Min Købmand, Stenderup.

Annonce

Lokale tager fat

Butikken har fået den helt store tur. Den er blandet andet blevet vandskuret, malet, har fået skiftet lys og renset gulv, og arbejdet er så langt, at Brian Hedegård og folkene omkring ham kan begynde at flytte inventar ind i næste uge.

- Det er takket være rigtig god, frivillig arbejdskraft, at det er gået så hurtigt. Rigtig mange mennesker har brugt weekender her. Det er helt fantastisk at opleve engagementet omkring at gøre købmanden så god som mulig, siger Brian Hedegård.

Han var indstillet på at bruge arbejdskraften på det vigtigste, nemlig butikslokalerne, men folkene har også kastet sig over baglokalerne.

- Frokoststuen er blevet endevendt. Alt er rykket ud, vi har fået sponsoreret nyt køkken, toilettet er blevet malet, opremser Brian Hedegård og fortsætter:

- Det er langt over forventningen, hvad de har gjort, men jeg vidste godt, at sammenholdet var der, og det var lige netop derfor, jeg gik ind i projektet.

Annonce

Velkendt ansigt i butikken

Han har sagt farvel til Min Købmand i Daugård, hvor kunderne gerne ville have beholdt ham, og skal nu køre sin egen forretning.

Her vil de handlende kunne finde et grundsortiment, som følger kædens tilbudsavis. Derudover vil der ske varetilpasning efter, hvad der efterspørges.

Ved sin side i butikken får Brian Hedegård et velkendt ansigt. Tove Nielsen, der arbejdede i Dagli’ Brugsen Stenderup frem til lukningen i marts, vender tilbage.

- Hun er en god dame, der kender alle i byen, og hun mener godt, at hun kan arbejde sammen med en knægt som mig, siger Brian Hedegård og griner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce