Annonce
Hedensted

Købmand og frivillige har taget fat: Nu er de klar med åbningsdato

Brian Hedegård (th.) kommer fra et job som souschef i Min Købmand i Daugård. Han var makker med sin storebror Allan Kring Bülow, der også ses på billedet. De to vil også fremover hjælpe hinanden. Arkivfoto
Åbningen af Min Købmand i Stenderup kommer til at spille sammen med den lokale byfest.

Stenderup: Knap en måned er gået, siden der blev sat navn på Stenderups nye købmand. Nu er købmanden, 29-årige Brian Hedegård, også klar med en åbningsdato, nemlig fredag 30. august.

- Det endelige tidspunkt er ikke på plads endnu, men det bliver engang henne på eftermiddagen, så folk er kommet hjem fra arbejde og kan være med, siger han.

Åbningen markeres hen over hele weekenden. For Stenderups byfest får comeback og lægges sammen med butiksopstarten.

Der vil være aktiviteter rundt om i byen, primært om lørdagen, og der kommer festtelt op på parkeringspladsen foran butikken.

Butikken har fået en kærlig hånd. Det er det samme lokale, men det bliver en helt ny butik at træde ind i.

Brian Hedegård, Min Købmand, Stenderup.

Lokale tager fat

Butikken har fået den helt store tur. Den er blandet andet blevet vandskuret, malet, har fået skiftet lys og renset gulv, og arbejdet er så langt, at Brian Hedegård og folkene omkring ham kan begynde at flytte inventar ind i næste uge.

- Det er takket være rigtig god, frivillig arbejdskraft, at det er gået så hurtigt. Rigtig mange mennesker har brugt weekender her. Det er helt fantastisk at opleve engagementet omkring at gøre købmanden så god som mulig, siger Brian Hedegård.

Han var indstillet på at bruge arbejdskraften på det vigtigste, nemlig butikslokalerne, men folkene har også kastet sig over baglokalerne.

- Frokoststuen er blevet endevendt. Alt er rykket ud, vi har fået sponsoreret nyt køkken, toilettet er blevet malet, opremser Brian Hedegård og fortsætter:

- Det er langt over forventningen, hvad de har gjort, men jeg vidste godt, at sammenholdet var der, og det var lige netop derfor, jeg gik ind i projektet.

Annonce

Velkendt ansigt i butikken

Han har sagt farvel til Min Købmand i Daugård, hvor kunderne gerne ville have beholdt ham, og skal nu køre sin egen forretning.

Her vil de handlende kunne finde et grundsortiment, som følger kædens tilbudsavis. Derudover vil der ske varetilpasning efter, hvad der efterspørges.

Ved sin side i butikken får Brian Hedegård et velkendt ansigt. Tove Nielsen, der arbejdede i Dagli’ Brugsen Stenderup frem til lukningen i marts, vender tilbage.

- Hun er en god dame, der kender alle i byen, og hun mener godt, at hun kan arbejde sammen med en knægt som mig, siger Brian Hedegård og griner.

Annonce
Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Troels Holch Povlsen tonser med tallene: Tredobler omsætning i Horsens-selskabet Nine United A/S

Kultur For abonnenter

Fortidsminder spænder ben for drømmen om "Hollywood"-skilt i Juelsminde

Horsens

Brænder pengene i lommen? Her er de dyreste boliger til salg i Horsens lige nu

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Kultur For abonnenter

Tredje søndag før jul gik dine oldeforældre tur på Søndergade

Horsens

Han har kastet omkring 700 ton sten i fjorden i år og kan godt kaldes for 'naturens vogter': Nu har han fået et skulderklap for sin indsats

Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Hedensted For abonnenter

Grundejerne bestemte første udspil til diget: Vi er blevet overraskede over, hvor kompliceret kysten er

Horsens For abonnenter

Det blev Østerhåb ved et tilfælde: Drømmehuset fra byggeudstilling blev til et hjem for familien Bang Fasting Bauer

Horsens

Uro i nattelivet: Unge mænd råbte og rakte fuckfinger mod politiet

Annonce