Annonce
Horsens HK

København er en stor mundfuld

Daniela Gustin er meldt klar til kampen mod København, efter at hun måtte udgå i Silkeborg. Foto: Anita Kristensen.
HH Elite er stærkt undertippet til mødet med Claus Mogensens tropper onsdag aften i Forum Horsens.

Horsens: - Københavns Håndbold er en stor mundfuld. De har masser af landsholdsspillere, og de har to klassespillere på hver eneste plads buen rundt, men hvis de træder lidt ved siden af, er vi klar til at udnytte det, siger HH-træner Lars Frederiksen før onsdagens kamp.

- Det er en fornøjelse at komme til træning i øjeblikket. Spillerne er i fantastisk godt humør efter de to sejre over Aalborg og Silkeborg. Vi har fokus på én kamp ad gangen og er ikke begyndt at tænke på kampen mod Skanderborg 6. februar i Skanderborg. København er et klassehold, og vi skulle gerne undgå en øretæve, som holdet fik sidst, siger Lars Frederiksen.

Dengang tabte HH med 38-25, efter at københavnerne havde bragt sig foran 7-0 efter 11 minutters spil.

Mødet med Claus Mogensen er specielt. For ham er der ikke en eneste tilbage fra hans tid i Horsens. Mikael Jensen, assistenttræner, er fratrådt.

- København har gode skytter, gode gennembrugsspillere, gode fløje og gode målmænd, men vi vil gerne vise publikum, at vi er blevet meget bedre på en masse områder, siger Lars Frederiksen.

Kampen er en chance for at se den danske VM-spiller Mia Rej og flere svenske topspillere, men chancen for en Horsens-sejr er meget begrænset denne gang.

HH's Frederikke Gulmark spillede en god kamp i Silkeborg og tog ansvaret sammen med Melissa Petrén. Desuden er den anden svenske landsholdsspiller Daniella Gustin klar til kamp efter det skrub, hun fik midt i første halvleg i Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce