Annonce
Horsens

Kærlig behandling af undervognen: Nyt Tectyl Center med lånebiler er åbnet

- Undervognsbehandling af din bil er meget vigtig, og rustbeskyttelse sikrer din investering i bilen, fortæller indehaver af Tectyl Center på Finlandsvej, Per Kirkegaard. Pressebillede

Horsens: RAF Motors A/S i Horsens har for nyligt etableret et spritnyt Tectyl Center på Finlandsvej i Horsens, hvor områdets undervogne kan komme under kærlig behandling. Deres målsætning er at blive dem, der yder den bedste kvalitet i Horsens' omegn.

Indehaveren af RAF Motors Per Kirkegaard har igennem sin mangeårige erfaring i bilbranchen erfaret, at kunderne er en del i tvivl om, hvor nødvendigt det er at give sin bil en undervognsbehandling.

- Mange biler er udviklet og produceret til brug under andre vejrforhold end vores - derfor er undervognsbehandling af din bil meget vigtig, og rustbeskyttelse sikrer din investering i bilen, fortæller indehaver Per Kirkegaard.

Det er dog også vigtigt for indehaveren, at kvaliteten er i top, samtidig med at man kan tilbyde de mest miljøvenlige produkter. Centeret på Finlandsvej har tre sprøjtebåse og en stor vognpark af lånebiler til brug for dem, der har afleveret bil og bilnøgler.

//EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En hyldest til den gode idé - lad os få mere af den slags

Gode ideer kan vi aldrig få for mange af. Og når de så oven i købet bliver omsat i handling og er en gevinst, er der ekstra grund til at anerkende et godt initiativ. Sådan er det med Mai-Britt Therkelsen, der som leder af tøjafdelingen hos Blå Kors kunne se genbrugsguld gå tabt på grund af manglende hænder. Mange ville trække på skuldrene og ærgre sig, men heldigvis ville Mai-Britt Therkelsen det anderledes. Hun fik en god idé om at lave en sorteringscentral som et beskæftigelsesprojekt, og nu er det blevet til virkelighed med opbakning fra Horsens Kommune. Et initiativ, der har alle muligheder for at blive en gevinst for alle parter. Den slags kan vi ikke få nok af, og det er vigtigt at anerkende, når en idé på den måde bliver til virkelighed. Mai-Britt Therkelsens initiativ minder os alle om, at der i princippet ikke skal så meget til. Der må være masser af lignende ideer, der rumler og rumsterer derude i Horsens og opland. Lad os få dem på bordet. Alle kan måske ikke lade sig realisere, men hvorfor ikke hjælpe hinanden med at gøre hverdagen lettere og udnytte de ressourcer, vi har, bedst muligt. I dette tilfælde havde Mai-Britt Therkelsen en chef, der var på ideen, ligesom Horsens Kommune også bakkede op. Sådan er det med alle ideer. De kræver opbakning og støtte. Vi er alt for gode til at tale ting ned og skyde forslag ned med en halvdårlig, kvik bemærkning. Den slags er dræbende for folk med gode ideer og lyse indfald, og fremfor alt risikerer vi at smide guld på gaden. Husk det næste gang, du får en god idé eller bliver præsenteret for én af slagsen. Giv det en chance. Ikke noget med at sige: Hvorfor dog det? Støt og bak op og spørg i stedet dig selv og dine omgivelser: Hvorfor ikke? Det vil være til gavn for os alle på den lange bane, så hyld den gode idé og lad os får mere af den slags.

Annonce