Annonce
Kultur

Kæmpe julemarked på Fængslet udvider til to weekender

Julemarkedet på Fængslet udvider til to weekender i år. Her kan man bl.a. besøge julemanden, der arbejder på sin liste i gården. PR-foto
Annonce

Horsens: Det kæmpestore julemarked, Jul på Fængslet, blev sidste år en så overvældende succes med 12.000 besøgende, at det i år udvides til hele to weekender. Nemlig både den 16.-17. og den 23.-24. november..

Her kan man gå på opdagelse i 200 boder med alt fra julepynt til kunsthåndværk, opleve den herlige gåseparade fra Holland og få et smil på læberne, sige hej til julemanden, tage årets julefoto ved selfie-julevæggen, spise æbleskiver, risengrød og brændte mandler omgivet af julepynt, der får selv Gertrud Sand til at måbe, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Man kan gå på opdagelse i 200 boder med alt fra julepynt til kunsthåndværk eller opleve den herlige gåseparade fra Holland. PR-foto
Annonce

Julemand og gåseparade

Man kan også tage en spadseretur langs den hyggelige juleallé med telte og bålfade. Se gåseparaden vralte af sted til musikken. Blive bjergtaget af det eventyrlige vinterlandskab, hvor nisserne bor eller tage et hvil i den kæmpe snemand, du kan sidde indeni. Eller også besøge julemanden, der arbejder på sin liste i gården.

Hvis man bliver sulten, kan maverne mættes i alt fra æbleskiver og risengrød til lækre burgers, grillede pølser og vegansk dhal. Og melder tørsten sig, kan man nyde saft eller en kop gløgg tilberedt over bål. I delikatesseområdet kan man smage på julens fristelser og købe lækkerierne med hjem.

Annonce

Alt hvad julehjertet begærer

Traditionen tro finder man alle de hjemmelavede sysler i Snedkeriet. Og i Magasinet kan man boltre sig i et hav af gaveidéer inden for design, kunsthåndværk, retro/vintage og brugskunst. Også på udendørsområderne er der masser af inspiration til årets julegave - og arrangørerne lover, at man både kan finde noget til bedstemor, barnebarn og manden, der har alt.

- Tag også et kig ind i de gamle fængselsceller, som er pyntet op med julepynt fra Horsens Museums Fængselssamling og oplev den autentiske stemning. Vil du forundres over resten af det julepyntede Fængselsmuseum eller den helt nye udstilling Underverdenen, kan du komme ind i museet for kun 75 kr. ved fremvisning af entrébillet til Jul på Fængslet, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Jul på Fængslet afvikles 16.-17. november og 23. -24. november kl. 10-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce