Annonce
Brædstrup

Kæledyrs kunst og kroppe i bevægelse: Fynske kunstnere udstiller i Tinghuset

Anette Bøtter er meget inspireret af kroppens udtryk og bevægelse, og det prøver hun at fange i sine malerier. Pressefoto
Brædstrup Kunstforening får besøg af to fynske kunstnere, når foreningen holder sin årlige efterårsudstilling i Tinghuset i oktober.
Annonce

Brædstrup: Brædstrup Kunstforening er klar med sin årlige efterårsudstilling. Kunstforeningen præsenterer denne gang to fynske billedkunstnere, Anette Bøtter og Jens Kock, på sin udstilling i Tinghuset, som løber i hele oktober måned.

Anette Bøtter er medlem af kunstnersammenslutningen Tøsingerne og Croquis Danmark, og hun finder ofte inspiration i kroppens udtryk og bevægelse i sine malerier. Hun forsøger at fange det spontane og bevægelsen i nuet, og især er den argentinske tango, flamencoen, en stor inspirationskilde.

Dansen er velegnet inspiration for mange af Anette Bøtters malerier. Pressefoto

Anette Bøtter arbejder med flere teknikker i sine malerier. Hun arbejder i en hurtig croquis-streg med flydende akryl, akvarel, kul og tegnetusch.

Annonce

Kæledyrs kunst

Den anden fynske kunstner, som gæsterne kan opleve på Tinghuset i oktober, er Jens Kock. Jens Kock siger selv, at han maler, fordi det er sjovt, og at han ikke kan lade være.

Jens Kock spænder vidt i sin malerkunst, og i mange år har han eksperimenteret med forskellige tegne- og maleteknikker. Han har med den baggrund valgt at male de fleste af billederne med akvarel og tusch.

Jens Kock elsker at lave dyreportrætter, så dem vil der være flere af i udstillingen i Tinghuset. Pressefoto

Jens Kock har i flere år rejst i Danmark og undervist i førstehjælp til hunde, og den kærlighed, folk har til deres kæledyr, har givet lyst til at male dyreportrætter.

Brædstrup Kunstforening holder fernisering med Jens Kock og Anette Bøtter fredag 2. oktober klokken 17 til 18 i Tinghuset i Brædstrup. Herefter er udstillingen åben fredag, lørdag og søndag til og med den 18. oktober fra klokken 14 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Et kys til prinsen

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce