Annonce
112

Kælder i villa brød i brand: Ejerens kæreste nåede at få hunde og sig selv ud

Der var en kraftig røgudvikling, da en kælder i en villa på Søgade pludselig brød i brand onsdag eftermiddag. Foto: Henrik Sandvad

Brædstrup: En kælder i en villa på Søgade 37 i Brædstrup brød onsdag eftermiddag pludselig i brand. Alarmen til Sydøstjyllands Brandvæsen gik klokken 15.26, og det var en kæreste til husets ejer, som ringede efter brandvæsnet.

Manden, som var den eneste person, der var til stede i huset, nåede at lukke husets hunde ud, inden han forlod huset. Han nåede dog at indånde en del røg, inden han slap ud på gaden. Manden var dog ikke så medtaget, at han havde brug for at tage til sygehuset til observation.

Sydøstjyllands Brandvæsen sendte røgdykkere ind i huset for at slukke branden, som både havde fat i kælderen og på bagsiden af huset. Under branden var der samtidig en kraftig røgudvikling, men efter et par timer kunne brandfolkene kører hjem igen, da branden var slukket.

Hos Sydøstjyllands Politi oplyser fung. Vicepolitiinspektør Stig Simonsen, at det muligvis kan være overgang i en batterioplader, der var skyld i branden. - Det undersøger vi nærmere, siger han.

Annonce
Brand i villa på Søgade i Brædstrup. Foto: Henrik Sandvad
Brand i villa på Søgade i Brædstrup. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce