Annonce
Kultur

Kælder-galleri flytter efter to et halvt år i Nørregade 1

For to et halvt år siden tog Galleri Vagn over, hvor Galleri Kælderen slap: i gården i Nørregade 1. Nu flytter Bo Jacobsen og Nick Møller imidlertid fra stedet igen. Foto venligst udlånt af Galleri Vagn
Bo Jacobsen og Nick Møller forlader deres base i midtbyen, men deres fælles kunst-projekt fortsætter.

Horsens: I to et halvt år har en kælder under Nørregade 1 i Horsens været et af byens faste vandhuller for kunstinteresserede. Nu skal Nick Møller og Bo Jacobsen, som driver galleriet Galleri Vagn, imidlertid finde et nyt sted at være.

Nick Møller fortæller, at stedet lukkede op til påske, fordi ejendommens udlejer skal bruge lokalerne til andre formål.

Det betyder dog ikke, at han og Bo Jacobsen lægger galleriet i graven.

Annonce

Online og ude i byen

- Vi kommer til at flytte flere aktiviteter over på sociale medier og på en ny hjemmeside, vi arbejder på. Vi kommer også til at lave mere ude i bybilledet, det kunne for eksempel være i parker og lignende, og så vi vil også stadig gerne have nogle faste lokaler, men vi har ikke noget at flytte ind i lige nu, forklarer Nick Møller.


Vi har virkelig fået en god ting op at køre.

Nick Møller


Galleri Vagn, der er opkaldt efter den berømte, lokale komponist Vagn Holmboe, opstod, da den forrige beboer, Galleri Kælderen i efteråret 2018 lukkede ned i Nørregade 1.

Ideen var og er at præsentere mere eller mindre prøvede talenter fra kunstverdenen, og samtidig har Galleri Vagn fungeret som værksted og atelier. Også for Bo Jacobsen og Nick Møller, der selv begår sig som kunstnere.

Annonce

En god ting

- Vi har virkelig fået en god ting op at køre. Der er mange, der har været glade for at komme og arbejde hos os, og nogle af de arrangementer, vi havde dernede, var ret vellykkede med god opbakning, siger Nick Møller om det fundament, Galleri Vagn nåede at skabe i Nørregade.

Han uddyber, at søgelyset nu er tændt i jagten på et nyt domicil, men at han og Bo Jacobsen ikke arbejder med bagkant.

- Vi skal finde det rigtige sted til den rigtige pris, konstaterer han.

Indtil man igen fysisk kan besøge Galleri Vagn, styrker galleriet sin indsats på sociale medier og på www.gallerivagn.dk, når hjemmesiden er færdigudviklet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce