Annonce
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Butikschef Sophie Hillebrandt Simonsen har for tiden travlt med at indrette Jysk, der er under ombygning. Onsdag og torsdag holdes lukkedage til de sidste detaljer. Fredag 31. januar genåbner butikken med fest fra morgenstunden. Foto: Lone Bering
Jysk er i fuld gang med at blive bygget om i Horsens. Fredag 31. januar slår butikken dørene op til en nyrenoveret butik.

Horsens: Butikschef i Jysk i Horsens Sophie Hillebrandt Simonsen og hendes 10 medarbejdere har travlt for tiden. Sammen med en flok håndværkere er hun ved at lægge sidste hånd på butikken, som den senere tid har været under ombygning.

Onsdag og torsdag er der lukkedage, hvor de sidste detaljer kommer på plads. Fredag 31. januar slås dørene op til den spritnye butik.

Og der er både køtilbud, gode tilbud og rabatter at hente. Bl.a. deles der også 100 nøgler ud til kunderne fra morgenstunden. Det giver chance for at vinde bl.a. en elevationsseng og dyner og puder, forklarer butikschefen.

Annonce
Der er bl.a. væltet vægge og fjernet reoler, så butikken nu fremtræder mere åben og overskuelig, siger butikschef Sophie Hillebrandt Simonsen. Foto: Lone Bering

Butikken er nu mere overskuelig

Den nyindrettede butik følger det seneste koncept fra Jysk-koncernen: Butikken skal være mere åben og overskuelig, så der er fjernet vægge og reoler. Samtidig er disken flyttet fra midten af lokalet til venstre side af butikken, ved indgangen. Der er lagt nye gulve, der er malet overalt, og så er der kommet ny belysning i form af spots, der bruges til at fremhæve inspirationshjørnerne i butikken:

- Vi vil løbende indrette flere steder, hvor kunderne kan blive inspireret af kreative opstillinger. F.eks. bliver der en inspirationsafdeling med hus og have - overvejende havemøbler lige nu. Men også en afdeling med fede loungesæt, forklarer Sophie Hillebrandt Simonsen.

Startede som "støvsugerpige"

27-årige Sophie Hillebrandt Simonsen har været hos Jysk i Løvbjergcentret på Ove Jensens Allé 11F i 12 år, heraf de tre som butikschef:

- Jeg startede med et eftermiddagsjob som det, vi kalder "støvsugerpige". Jeg avancerede til salgsassistent og salgsleder, indtil jeg blev butikschef for tre år siden. Jysk har en god uddannelses- og udviklingspolitik. Hvis man er interesseret, kan man nå langt. Man kan søge udfordringer, så længe man har lyst, siger butikschefen, der her til sommer søger tre nye elever til Horsens-butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Horsens

Bygholm Sø klarede weekendens store mængder regn: Vi har været meget spændte

Annonce