Annonce
Erhverv

Jysk-butikkerne drev Lars Larsens milliardoverskud

Lars Larsen præsenterede i går regnskabet for sit samlede imperium, Lars Larsen Group, hvor Jysk skrev sig for størstedelen af overskuddet på 2,8 mia. kr.Foto: Morten Pape
Uldum - Lars Larsen er bedst kendt for at have et godt tilbud på senge og dyner.

Det er da også mestendels de godt 2400 verdensomspændende Jysk-butikker, der får æren for det 2,8 milliarder kroner store overskud i møbelmilliardærens samlede impirium, Lars Larsen Group.

Resultatet blev præsenteret i går, hvor det også kom frem, at flere andre selskaber i den store portefølje tegner sig for et underskud på 49 mio. kr.

- Det er tydeligt for enhver, at Jysk Group er helt afgørende for det samlede resultat for Lars Larsen Group, siger Lars Larsen i en pressemeddelelse.

Ny fond oprettet

Jysk blev en del af det lokale erhvervsliv i 2008, da koncernen byggede et centrallager bestående af tre højlagre på i alt 23.400 kvadratmeter til at betjene 300 butikker i det meste af verden.

I øjeblikket pågår byggeriet af et fjerde og endnu større højlager, som Lars Larsen i spøg har sagt til Folkebladet skyldes ønsket om at kunne skrive J-Y-S-K på toppen af de fire tårne.

I pressemeddelelsen om årsregnskabet fortæller Lars Larsen også, at han nu har oprettet den såkaldte Jysk Fond, der får indflydelse på væsentlige beslutninger, når Lars Larsen ikke længere sidder med for bordenden.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Danmark

Liveblog: Tre gange flere end normalt meldte sig ledig fredag

Østjylland

Mængden af unge corona-patienter overrasker sygeplejerske: - De yngre patienter er virkelig bange

Annonce