Annonce
Horsens

Just Eat, Wolt og Waiteer er her allerede: Nu får Horsens endnu en madudbringer - denne gang i grøn

Grønne cykelbude med grønne kasser på ryggen bliver nu en del af bybilledet i Horsens, hvor der allerede er bude med lyserøde og blå kasser på ryggen. PR-foto.
Takeaway-portalen Hungry opruster i Horsens med egen udbringning af mad fra indtil videre 15 restauranter.

Horsens: De er allerede svære at overse i det horsensianske bybillede. De orange Just Eat-biler og cykelbudene med henholdsvis lyserøde Waiteer-bokse eller blå Wolt-bokse på ryggen. Nu kommer der endnu flere - og denne gang bliver de grønne.

Takeaway-portalen Hungry oplyser i en pressemeddelelse, at den opruster massivt i Horsens ved at starte egen udbringningstjeneste.

- Planen for vores udrulning med egen udbringning er nu i luften her i Horsens, og takeaway-kunderne kan glæde sig over, de kommer til at få et langt større madudvalg og fra flere typer af restauranter, når de bestiller takeaway. Vi har allerede indgået samarbejde med en række nye restauranter, fortæller stifter Morten Larsen.

Annonce

Hungry sender grønne biler samt både cykel- og scooter-bude på gaden, og der vil fra start være 15 restauranter og fast food-kæder koblet på konceptet - heriblandt Burger King og The Burger Concept.

- Vi er i fuld gang med at rulle konceptet ud, og vi har allerede de første bude på gaden. Efterhånden som vi skalerer op over de kommende måneder, tilkobler vi løbende flere bude og forventer samlet at skulle rekruttere cirka 100 bude, fortæller Morten Larsen.

Præcise leveringstider

Horsensianerne får altså endnu en portal, hvor de kan bestille mad til udbringning, og i kampen om at blive den platform, som kunderne vælger, har Hungry udviklet en måde at beregne mere præcise leveringstider baseret på blandt andet vejrforhold, trafik og travlhed i restauranterne.

- Ud over vi nu kommer til at kunne tilbyde et dobbelt så stort udvalg af retter, så kan vores kunder i Horsens nu også følge deres bestillinger live, så de på minuttet ved, hvornår buddet ringer på døren, forklarer Morten Larsen.

På landsplan er det Hungrys ambition at gå fra 2000 tilknyttede restauranter til 3000 inden for en kort årrække.

Annonce
Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sjuskede trailerparkeringer på Smedetorv: Spærrer ledige p-pladser for beboerne

Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Sport

Nyindkøb gav pote: HIC moste BK Amager og kunne endelig rotere spillerne i forløsende storsejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Hedensted For abonnenter

Institutions opkøb af huse bekymrer i landsby: Det er godt, at de er her, men det kan blive for meget

Horsens

17-årig mand opsøgt af større gruppe på egen bopæl og overfaldet med golfkølle: Politiet er talstærkt til stede på Hybenvej

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Annonce