Annonce
AC Horsens

Junker som assistkonge: Fungerer godt med Drost som makker

Oliver Drost løb med opmærksomheden, da han scorede til 2-0, men Kasper Junker (i baggrunden) lagde op til alle AC Horsens' tre mål mod Vendsyssel. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Angriberen kom ikke selv på måltavlen mod Vendsyssel, men han lagde op til alle tre mål og var i den grad kampafgørende.

Horsens: Angribere bliver målt på evnen til at lave mål. Det åg hviler også over Kasper Junker, og AC-angriberen forlod Casa Arena ude mål på kontoen, selv om AC Horsens vandt med 3-0 over Vendsyssel.

Sådan er det med statistik, og angriberen havde efter kampen heller ikke den store fidus til, hvis nogen vurderede hans indsats på antallet af mål.

- Det handler ikke kun om mål. Jeg bidrager med det, jeg kan, og man kan vel godt sige, at jeg var kampafgørende, sagde Kasper Junker.

Det var en jysk underdrivelse fra angriberen. Han havde næstsidste fod eller hoved på bolden ved alle tre mål. Ved målet til 3-0 skabte han selv frisparket ved at jagte en bold, der så ud til at være tabt ved baglinjen, og kort efter snittede han med hårtoppen bolden videre til Mads Juel Andersen, der kunne lave sit andet mål.

Manager Bo Henriksen har været efter angriberen i forhold til at få ham til at arbejde mere.

- Jeg har fået vist, at holdet kan stole på mig, og så fik vi vist, at det fungerer godt med mig og Oliver Drost som angrebsduo. Jeg er glad for, at han fik scoret, sagde Kasper Junker.

Han kan glæde sig over fire point som udbytte efter de første to kampe.

- Det er tæt på en drømmestart. Jeg ved godt, at nogen mener, at et point ude mod Hobro var for lidt, men det er respektløst over for Hobro at forvente, man bare vinder på deres hjemmebane. Mange hold har det svært der, sagde Kasper Junker.

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce