Annonce
AC Horsens

Junker jagter ketchup-effekten

Kasper Junker er kommet sig over den fiberskade, der tvang ham fra banen mod Sønderjyske. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AC-angriberen forventer at være klar til de knald-eller-fald-kampene mod Vendsyssel oven på sin fiberskade.

Horsens: AC Horsens' Kasper Junker måtte efter få minutter af kampen mod Sønderjyske for et par uger siden forlade banen med en fiberskade i baglåret, men angriberen er ved at være frisk igen, og han melder sig klar til de kommende kampe mod Vendsyssel, hvor der er en billet til Superligaen på højkant.

- Jeg er ikke helt klar endnu, men jeg kan træne med, og der er ingen grund til at forhaste noget, når vi først skal spille i den kommende weekend. Hvis det forløber som planlagt, bliver der ingen problemer med at være klar til kampene mod Vendsyssel, siger Kasper Junker.

Sammen med Nicolai Brock-Madsen lignede han en angrebsduo, der havde potentialet til at bryde AC Horsens' måltørke, men vi venter stadig på et svar på det spørgsmål. Mod AGF var det indskiftede Louka Prip, der lavede det første AC-mål efter 595 minutters måltørke.

- Hvis jeg havde opskriften på, hvordan vi løste det, havde vi ikke noget problem med at lave mål. Det er en blanding af mange ting, og meget handler om marginaler, siger Kasper Junker.

- Den slags har det med at komme i stimer både manglen på mål, og når man så scorer. Vi leder efter den ketchup-effekt, som kan løsne op for det, siger angriberen.

Annonce
Den slags har det med at komme i stimer både manglen på mål, og når man så scorer. Vi leder efter den ketchup-effekt, som kan løsne op for det.

Kasper Junker

På jagt efter selvtillid

Sammen med de øvrige offensive kræfter i AC Horsens leder han efter selvtillid.

- Vi skal forsøge at tanke den selvtillid på træningsbanen og kigge indad i hele truppen. Vi må ikke begynde at tvivle. Det handler om hele tiden at have fokus på at være løsningsorienteret, siger Kasper Junker.

- Det er nemt at stå og sige en masse udefra, men vi skal kun lytte til, hvad der bliver sagt i omklædningsrummet og holde os til det, der er aftalt.

Kasper Junker noterede sig, at AC Horsens kom frem til væsentligt flere afslutninger i den seneste kamp mod AGF, end det har været tilfældet i de øvrige kampe i nedrykningspuljen.

- Der var nogle gode momenter, og nu handler det om at udnytte dem. Vi havde en god indledende periode mod AGF, men vi fik ikke scoret. Det skal vi gøre mod Vendsyssel, siger Kasper Junker.

Han forventer at de to kommende playoff-kampe bliver meget tætte opgør.

- Vi skal op mod en stærk modstander, der har en homogen trup. Vi har en fin statistik mod Vendsyssel, men det handler om at huske på, at det bliver tæt hele vejen, siger Kasper Junker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce