Annonce
Odder

Juniorklub og ungdomsskole lukket hele ugen

71 borgere i Odder har fået et positivt svar på en coronatest i sidste uge. Foto: colourbox
Stramme regler for besøg på plejecentre og botilbud, og kun små hold må spille musik på musikskolen efter Odder er kommet i top 10 over flest smittede med covid-19.
Annonce

Odder: 71 Odder-borgere er smittet med corona på en uge. Det var status søndag middag og  giver et incidenstal på 310 og placerer dermed Odder i den ikke særlige eftertragtede top 10 over kommuner med størst smitte per 100.000 indbyggere.

Derfor træder en del restriktioner også i kraft i denne uge.

Vestskolen med afdelingerne Skovbakken og Vestermarken havde hektisk Corona uge, hvor der er sket en stigning i coronasmittede henover ugen. Derfor sendte skolen fredag 12 klasser hjem.

Juniorklubben Egestammen samt ungdomsskolen for 8. klasse og opefter er lukket hele ugen.

Dette sker for at begrænse antallet af børn og unge, der mødes på tværs af de skoler, de normalt færdes på.

Til og med søndag 6. december lukkes hold med mere end 10 elever på Odder Musikskole. Undervisningsaktiviteter på hold med 10 eller færre elever, samt solo elever i Spektrum og decentralt på skoler fortsætter.

Samtidig med de mange restriktioner, kontaktes alle familier, hvor der er konstateret smittede i et forsøg på at identificere de mulige smittekæder.

Annonce

Smittefri plejecentre

For at beskytte borgerne på kommunen plejehjem, korttidspladser og botilbud, er der som udgangspunkt kun én person, der kan komme på besøg som nærmeste pårørende. Dette gælder i første omgang til 18. december.

Påbuddet sker selvom der faktisk ikke er en eneste smittet på kommunens plejehjem siger sundheds- og omsorgschef Anne Stenbæk.

- Det er en stor glæde, at vi indtil nu, har været fri for COVID-19 på vores plejehjem, korttid og botilbud. Så vi håber med de nye midlertidige restriktioner, at vi fortsat kan holde smitten ude fra vores udsatte borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
HH Elite

Danskerne overraskede alt og alle

Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce