Annonce
Erhverv

JumpStory styrker ejerkredsen

Administrerende direktør for e-commerce platformen Amalipo, Rasmus Jensen, træder ind som investor med stor international erfaring hos softwareproducenten JumpStory i Højbjerg. Pressefoto
Annonce

HØJBJERG: Det er kun to måneder siden, at den danske tech-virksomhed JumpStory kunne annoncere en millioninvestering i virksomheden.

Nu er så endnu en prominent investor på banen med kapital og know-how.

Det er Rasmus Jensen, der til daglig er administrerende direktør for e-commerce platformen Amalipo, som har specialiseret sig i det afrikanske kontinent.

Rasmus Jensen kommer med omfattende udenlandsk baggrund og erfaring som blandt andet Vice President hos Kuehne & Nagel i Syd- og Centralamerika, Trade Manager hos Mærsk Line samt SAS Implementation manager i Asien.

Hans internationale erfaring skal bruges til at fortsætte JumpStorys internationalisering, som i dag tæller kunder i flere end 75 lande.

Rasmus Jensen, der er Master i Finansiering & Strategisk Ledelse fra CBS, indtræder i en ejerkreds, som tæller blandt andre tidligere administrerende direktør i Microsoft Jørgen Bardenfleth, co-founder af TrunkArchive Peter Hagen Kielgast og bestyrelsesformand hos blandt andet Languagewire, Jens Harsaae.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce