Annonce
Erhverv

JumpStory styrker ejerkredsen

Administrerende direktør for e-commerce platformen Amalipo, Rasmus Jensen, træder ind som investor med stor international erfaring hos softwareproducenten JumpStory i Højbjerg. Pressefoto

HØJBJERG: Det er kun to måneder siden, at den danske tech-virksomhed JumpStory kunne annoncere en millioninvestering i virksomheden.

Nu er så endnu en prominent investor på banen med kapital og know-how.

Det er Rasmus Jensen, der til daglig er administrerende direktør for e-commerce platformen Amalipo, som har specialiseret sig i det afrikanske kontinent.

Rasmus Jensen kommer med omfattende udenlandsk baggrund og erfaring som blandt andet Vice President hos Kuehne & Nagel i Syd- og Centralamerika, Trade Manager hos Mærsk Line samt SAS Implementation manager i Asien.

Hans internationale erfaring skal bruges til at fortsætte JumpStorys internationalisering, som i dag tæller kunder i flere end 75 lande.

Rasmus Jensen, der er Master i Finansiering & Strategisk Ledelse fra CBS, indtræder i en ejerkreds, som tæller blandt andre tidligere administrerende direktør i Microsoft Jørgen Bardenfleth, co-founder af TrunkArchive Peter Hagen Kielgast og bestyrelsesformand hos blandt andet Languagewire, Jens Harsaae.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HH Elite

HH fik igen succes med syv mod seks

Annonce