Annonce
Horsens

Julianelyst står bag stor udstykning: Nu åbner salget af 35 større byggegrunde i Østbirk

Julianelyst ApS står bag udstykningen af 35 parcelhusgrunde tæt på de fleste faciliteter i Østbirk. I midten kommer et fællesområde, og så ses regnvandsbassinet på oversigtskortet her. Illustration: Land & Plan A/S
Grunde på omkring 1000 kvadratmeter på Bavnebjerg i Østbirk giver plads til hobbyrum, større garage, drivhus og urtehave. Salget er netop skudt i gang.
Annonce

Østbirk: 35 byggegrunde sendes nu på markedet i projekt Bavnebjerg i Østbirk.

- De skiller sig ud ved at være lidt større end normalt. Der er plads til for eksempel hjemmekontor, større børneværelser, hobby- og garagefaciliteter og drivhus eller urtehave, siger Mette Holst, partner og projektchef hos Nybolig Projektsalg og -udlejning.

Nybolig har været med i projektet fra start i 2019 og sælger grundene for Julianelyst ApS, der ejer jorden og står bag udstykningen, der også rummer regnvandsbassin, grønne områder og et stort fællesareal i midten.

- Her er en fredelig og landlig beliggenhed, der er praktisk i hverdagen, for der går fra hjørnet af udstykningen en sti til skole, lægehus, vuggestue, sfo, idrætsfaciliteter, spejderhus og så videre. Det er optimalt at kunne sende sine børn afsted på en sti, siger Mette Holst.

Annonce

I omegnen af 1000 kvadratmeter

Hun peger på, at grunde til salg tættere på Horsens og Skanderborg typisk bliver mindre og mindre. På Bavnebjerg er grundene i omegnen af 1000 kvadratmeter.

Nogle ligger højt og får nærmest et 360 graders vue fra bakketoppen, andre ligger kuperet, og det skulle gerne give et mangfoldigt byggeri, lyder det på projektets hjemmeside.


Her er en fredelig og landlig beliggenhed, der er praktisk i hverdagen.

Mette Holst


Julianelyst ApS har ønskes byggemodning for alle 35 grunde på én gang. Den forventes afsluttet ved årsskiftet og indbefatter en vejføring med grovasfalt i hele området samt gadelys og stier.

Foreløbig er seks grunde reserveret.

- Projektet er ikke markedsført hidtil, så det er lokale, der har set, at der graves, og som har læst en artikel fra 2019 i Horsens Folkeblad om udstykningen, siger Mette Holst.

Byggemodningen på udstykningen i Østbirk forventes færdig ved årsskiftet. Den indbefatter vej med grovasfalt, stisystem og gadelys. Foto: Lars Reese
Annonce

Børnefamilier fra Horsens

Nybolig Projektsalg og -udlejning har erfaringer med salg af 12 parceller i Yding. Grundene var da endnu større, over 2000 kvadratmeter, og da var køberne fra Skanderborg og Hørning.

- Men det kan også være børnefamilier fra Horsens, der gerne vil bygge nyt og kan få mere hus for pengene ved at flytte 10 kilometer længere væk end for eksempel Lund og Egebjerg, siger Mette Holst.

Mange prioriterer stadig at bo tættest muligt ved motorvejen for at spare køretid i dagligdagen, men ifølge projektchefen er der - belært af blandt andet coronatiden med en del hjemmearbejde - et stigende ønske om en mere fredelig beliggenhed. Så gør det knap så meget, at man skal køre fem-ti minutter længere i dagligdagen.

- Nogle vil gerne hjem til fred og ro væk fra trafik, vurderer Mette Holst.

Annonce

Luft mellem boligerne

Visionen for Bavnebjerg, der ligger ved Tjørnevej og som nævnt tæt ved Østbirks faciliteter, er netop luft mellem boligerne.

Grundene ligger i et prisleje fra knap en halv million kroner til cirka 750.000 kroner, hvis man vil have den bedste udsigt.

Østbirk har i dag godt 2200 indbyggere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce