Annonce
Horsens

Julianelyst står bag stor udstykning: Nu åbner salget af 35 større byggegrunde i Østbirk

Julianelyst ApS står bag udstykningen af 35 parcelhusgrunde tæt på de fleste faciliteter i Østbirk. I midten kommer et fællesområde, og så ses regnvandsbassinet på oversigtskortet her. Illustration: Land & Plan A/S
Grunde på omkring 1000 kvadratmeter på Bavnebjerg i Østbirk giver plads til hobbyrum, større garage, drivhus og urtehave. Salget er netop skudt i gang.

Østbirk: 35 byggegrunde sendes nu på markedet i projekt Bavnebjerg i Østbirk.

- De skiller sig ud ved at være lidt større end normalt. Der er plads til for eksempel hjemmekontor, større børneværelser, hobby- og garagefaciliteter og drivhus eller urtehave, siger Mette Holst, partner og projektchef hos Nybolig Projektsalg og -udlejning.

Nybolig har været med i projektet fra start i 2019 og sælger grundene for Julianelyst ApS, der ejer jorden og står bag udstykningen, der også rummer regnvandsbassin, grønne områder og et stort fællesareal i midten.

Annonce

- Her er en fredelig og landlig beliggenhed, der er praktisk i hverdagen, for der går fra hjørnet af udstykningen en sti til skole, lægehus, vuggestue, sfo, idrætsfaciliteter, spejderhus og så videre. Det er optimalt at kunne sende sine børn afsted på en sti, siger Mette Holst.

I omegnen af 1000 kvadratmeter

Hun peger på, at grunde til salg tættere på Horsens og Skanderborg typisk bliver mindre og mindre. På Bavnebjerg er grundene i omegnen af 1000 kvadratmeter.

Nogle ligger højt og får nærmest et 360 graders vue fra bakketoppen, andre ligger kuperet, og det skulle gerne give et mangfoldigt byggeri, lyder det på projektets hjemmeside.


Her er en fredelig og landlig beliggenhed, der er praktisk i hverdagen.

Mette Holst


Julianelyst ApS har ønskes byggemodning for alle 35 grunde på én gang. Den forventes afsluttet ved årsskiftet og indbefatter en vejføring med grovasfalt i hele området samt gadelys og stier.

Foreløbig er seks grunde reserveret.

- Projektet er ikke markedsført hidtil, så det er lokale, der har set, at der graves, og som har læst en artikel fra 2019 i Horsens Folkeblad om udstykningen, siger Mette Holst.

Byggemodningen på udstykningen i Østbirk forventes færdig ved årsskiftet. Den indbefatter vej med grovasfalt, stisystem og gadelys. Foto: Lars Reese
Annonce

Børnefamilier fra Horsens

Nybolig Projektsalg og -udlejning har erfaringer med salg af 12 parceller i Yding. Grundene var da endnu større, over 2000 kvadratmeter, og da var køberne fra Skanderborg og Hørning.

- Men det kan også være børnefamilier fra Horsens, der gerne vil bygge nyt og kan få mere hus for pengene ved at flytte 10 kilometer længere væk end for eksempel Lund og Egebjerg, siger Mette Holst.

Mange prioriterer stadig at bo tættest muligt ved motorvejen for at spare køretid i dagligdagen, men ifølge projektchefen er der - belært af blandt andet coronatiden med en del hjemmearbejde - et stigende ønske om en mere fredelig beliggenhed. Så gør det knap så meget, at man skal køre fem-ti minutter længere i dagligdagen.

- Nogle vil gerne hjem til fred og ro væk fra trafik, vurderer Mette Holst.

Annonce

Luft mellem boligerne

Visionen for Bavnebjerg, der ligger ved Tjørnevej og som nævnt tæt ved Østbirks faciliteter, er netop luft mellem boligerne.

Grundene ligger i et prisleje fra knap en halv million kroner til cirka 750.000 kroner, hvis man vil have den bedste udsigt.

Østbirk har i dag godt 2200 indbyggere.

Annonce
Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 370 nye coronatilfælde - antal indlagte falder med en

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Skilte og pyloner i 5,5 meters højde tillades i Horsens N, men decideret "skilteskov" udebliver

Erhverv For abonnenter

Sådan så tallene ud, da Casa blev solgt: Overskuddet blev løftet med 72 procent i første halvår

Navne

Hun har ikke tabt en kamp i otte år: Suveræn PL-guldvinder blev hyldet i Horsens

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné: Satser stadigvæk på besøg i Horsens

Horsens

Tricktyv stjal 15.000 kroner: Udgav sig for at være bankmand og fik udleveret hævekort og kode

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jans Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

HH Elite

Kampen minut for minut: Leslie-effekten var tydelig fra første fløjt - HH Elite var som forvandlet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

To unge kvinder fik en idé - et lille år efter er det blevet til en blomstrende virksomhed

Erhverv

Droppede drømmejobbet og levede for 1800 kroner om måneden: Bo trak stikket og begyndte at brygge

Odder

Tilhængere af Kattegat-forbindelsen får mere modstand: Politikere fra Odder, Samsø og Kalundborg stifter en ny Kattegatkomite for at stoppe bro

BOLIG For abonnenter

38 husmænd skabte ny landsby for 100 år siden: I dag er Skovbys boliger eftertragtede lystejendomme

AC Horsens

AC Horsens-talent sikrede Ajax uafgjort: Jeppe Kjær fik vist sit talent frem mod Sporting Lissabon i Youth League

Annonce