Annonce
Ikast-Brande

Julemessen i RemisenBrande aflyses

Sidste års julemesse i RemisenBrande var en pæn succes med 40 stande og godt med gæster, men det var også før coronaen var kommet til landet. Her er det modeller fra Aagaard Maskinudlejning, der havde en lidt usædvanlig opvisning. Arkivfoto: Mikael Lund
Den forværrede corona-situation får Brande City til at aflyse den planlagte julemesse i RemisenBrande. Men der er et alternativ.
Annonce

Brande: I stedet for den fælles julemesse i RemisenBrande lægges der op til afholdelse af en alternativ julemesse i de lokale butikker søndag 15. november.

Bestyrelsen for Brande City Detail (den tidligere handelsstandsforening, red.) har besluttet at aflyse årets julemesse i Remisen på baggrund af corona-situationen.

- Som covid-19 udvikler sig i øjeblikket, kan vi simpelthen ikke gennemføre en indendørs messe. Vi kan lave mange tiltag i samarbejde med Remisen i forhold til streger på gulvet, ensretning, håndsprit osv. Vi ville også blive nødt til at lukke gæster ind i hold og opdele dem. Podiet i midten til underholdning og modeshow ville også skulle fjernes for at få mere gulvplads – og så er det bare ikke den samme hyggelige julemesse, som vi og kunderne regner med at komme op til, lyder det fra farvehandler Gitte Schnedler Hansen på vegne af Brande City Details bestyrelse og julemesseudvalget.Som covid-19 udvikler sig i øjeblikket, kan vi simpelthen ikke gennemføre en indendørs messe.

Gitte Schnedler Hansen, Brande City


I stedet lægger bestyrelsen op til en alternativ afvikling af julemessen ude i de enkelte butikker, som derfor opfordres til at holde ekstraordinært juleåbent i butikkerne søndag 15. november fra klokken 10 til 14.

Alle de udendørs stande, som var bestilt til udeområdet ved Remisen, vil så blive stillet op på Torvet i stedet.

- Så er det op til os i butikkerne at lave hygge og julestemning, så vi får julen skudt i gang denne dag alligevel, lyder det fra Gitte Schnedler Hansen, som håber, at alle vil bakke op om ideen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce