Annonce
Ikast-Brande

Julemesse i butikkerne

Juletoget var også i et år med corona-restriktioner et særdeles populært indslag. Foto: Mikael Lund
Annonce

Brande: Brande Marked blev der som bekendt ikke noget af i 2020, og butikkernes årlige julemesse i Remisen led samme skæbne, men søndag kunne man næsten føle sig hensat til en juleudgave af Brande Marked.

I stedet for at samle tusindvis af mennesker i Remisen havde byens handlende rykket julemessen ud i butikkerne og afspærret midtbyen for trafik, og arrangørerne kunne glæde sig over, at vejrguderne var initiativet venligt stemt. Tocifrede plusgrader, en sol, der tittede frem med mellemrum og skyer, der holdt tæt til langt ud på eftermiddagen, gjorde julemessen til lidt af et tilløbsstykke.

På Torvet blev der solgt juletræer, juleneg og pandekager, og duften af brændte mandler slog en i møde, straks man nåede Storegade.

Fra flere butikker strømmede julemusikken ud på gaden, og midt på Torvet tronede byens store juletræ, som dog endnu mangler at få lys på. Også hos Blåhøj El var der i løbet af dagen stort rykind – både i pølsevognen, butikken og i vaskehallen på den modsatte side af Buelundvej – så på den måde blev julehandlen for alvor skudt godt i gang hos de lokale butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Horsens

Nu gik det lige så godt: 26 nye smittede i Horsens Kommune

Annonce