Annonce
Erhverv

Juhu, nu er vi endelig klar: Torsdag åbner ny restaurant med helt nyt koncept

- Det er helt centralt for os, at vi åbner med det rigtige personale, og det er ikke på plads endnu, sagde Henrik Hede-Nielsen (t.v.) og medindehaver Kasper Vejvad Jørgensen, da avisen var forbi Stechers i juni. Nu er alt klappet og klar, og Stechers åbner Horsens-restauranten på torsdag. Arkivfoto: Ingeborg Faurholt
Siden juni har kælderen i Jessensgade 5 båret præg af, at der venter horsensianerne en ny restaurant. Nu er både renovering, indretning, personale og åbningsdato på plads.

Horsens: Juhu, endelig har vi åbningsdatoen klar for vores lille tapaskiosk i Horsens.

Sådan lyder det i et Facebook-opslag fra Stechers Horsens, der slår dørene op torsdag fra klokken 17.

- Vi glæder os til at begejstre Horsens med tapas, vin og cocktails, tilføjer Henrik Hede-Nielsen, en af bagmændene bag Stechers.

Annonce

Han står bag konceptet sammen med en gruppe aarhusianere. De åbnede Stechers i Aarhus i 2016, så det er et velprøvet og populært koncept, der nu kommer til Horsens, fortæller Henrik Hede-Nielsen.

Han har længe drømt om at bringe konceptet til hjembyen, fortalte han, da Horsens Folkeblad i juni kunne afsløre nyheden om den forestående åbning.

- Det er helt oplagt at få til Horsens, som er i en fantastisk udvikling, så da jeg hørte, at Robin (Robin Bjørnskov, indehaver af Olivias, red.) flyttede ud, tænkte jeg med det samme, at det ville være ideelle rammer til Stechers, forklarede han.

Skyl ganen i halvanden eller tre timer

Lokalerne ligger i kælderen i Jessensgade 5, og Stechers overtog dem allerede i juni. Siden har de gennemgået en renovering og er indrettet i den rustrikke stil, som, indehaverne mener, passer til Stechers-konceptet.

Samtidig har Stechers varmet op med de nødvendige ansættelser, som nu endelig gør tapas-restauranten til startskuddet.

Essensen af konceptet er et menukort, hvor der ikke skal tages meget stilling. Kort fortalt serveres der altid et bræt med forskellige pølser, oste, paté, tappenade, nødder, surt, salt, sødt og brød. Dertil er der forskelligt vin og bobler ad libitum inden for en given tidsramme. Man kan alt efter prisen forsyne sig i halvanden eller i tre timer.

Der er lidt af hvert på et Stechers-bræt. Der er faste elementer, der skal være der, men der skiftes jævnligt ud i detaljerne. Arkivfoto: Steffen Moestrup

Konceptet er simpelt, men med fokus på gode råvarer, og elementerne på brættet skiftes jævnligt ud, fortæller Henrik Hede-Nielsen.

Prisen er differentieret mellem hverdag og weekend. Stechers i Horsens lægger dog ud med kun at have åben torsdag-lørdag, men åbningen fejres med at sælge menuen til hverdagspris de første 14 dage, fortæller Henrik Hede-Nielsen.

Annonce

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Hedensted For abonnenter

Tiltalte i sag om millionbedrageri afviser alt: Vi anede ikke, der foregik noget ulovligt, før vi blev anholdt

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gruppen af 80+ eksploderer i Horsens Kommune: Fra 2024 er der brug for et nyt plejehjem hvert år for at sikre en plejebolig til alle, der har behov

Horsens For abonnenter

Før kiggede folk overbærende: Nu snører Kaare boksehandskerne og får stød i hjernen for at undgå ukontrollerede bevægelser

AC Horsens

AC Horsens jagter en matchbold: Tre ting gør holdet til favorit på den svære udebane i Nykøbing

Kultur

I gamle dage var der ikke meget at råbe hurra for i Horsens Statsfængsel - dét var der tirsdag

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Horsens

Det skal være slut med graffiti og knuste ruder: Ejer af øjebæ ved Vejlevej har købt øvrige ejere ud for at forskønne skæmmet ejendom

Sport For abonnenter

Kommentar: Mesterskabet er langt væk - derfor er HIC nødt til at fordele lønkronerne anderledes, hvis man vil retur til finalerne

Horsens

Livlig debat om forsvars-forbeholdet: Bliver det dyrere, hvis vi siger ja, og bliver Danmark mere sikkert?

Erhverv

39-årige Iben fra Vejle er blevet slagter i Glud: Uddeler luftede ideen for hende for flere år siden

Topledere mødes i Esbjerg: 10.000 vindmøller skal tidoble kapacitet for havvind i Nordsøen

Brædstrup

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Hedensted For abonnenter

Få overblikket her: Er fjernvarmen på vej til din by?

Horsens

Omdiskuteret skulpturallé har fået sit gennembrud, og flere skulpturer er på vej: Formand foreslår, at der rejses et attraktions-skilt ved motorvejen

Annonce