Annonce
Hedensted

Juelsminde Havnefest har fået nyt formandskab: Succesen bliver ikke en sovepude

32-årige Nikolaj Sørensen (tv.) og 40-årige Olle Jansved (th.) er henholdsvis ny formand og talsmand i havnefestudvalget i Juelsminde. De udgør dermed det nye formandskab, som får travlt i løbet af efteråret og vinteren. Foto: Michael Svenningsen
Nikolaj Sørensen og Olle Jansved er henholdsvis ny formand og talsmand i Juelsmindes havnefestudvalg. Nikolaj Sørensen har siddet i udvalget i seks år og overtager nu titlen efter tidligere formand, Jonas Nonbo, der i sommers trak sig efter 10 år på topposten.

Juelsminde: Der blev skiftet ud i toppen på det seneste møde i havnefestudvalget i Juelsminde. Her blev det blandt andet besluttet, at 32-årige Nikolaj Sørensen fra Juelsminde skulle blive den nye udvalgsformand for Juelsminde Havnefest.

- At blive enstemmigt valgt som ny formand af et dybt engageret havnefestudvalg gør mig meget stolt. Vi skal i fællesskab udvikle nye tiltag til havnefesten, men der skal generelt ikke ske de store ændringer, siger Nikolaj Sørensen.

Forhenværende udvalgsformand, Jonas Nonbo, valgte i juli at trække sig efter 10 år på posten. Det samme gjorde tidligere talsmand efter otte år, Peter ”Åg” Danielsen, der dog fortsætter i udvalget og skal stå for indbringelse af sponsorater.

Makkerparret efterlod efter eget udsagn Juelsminde Havnefest i topform, og Nikolaj Sørensen mener, at succesen sagtens kan fortsætte.

- Vi er et stort og stærkt hold lige nu. Udvalget er ikke vokset, men vi har udskiftet to udvalgsmedlemmer, hvis job bliver markedsføring og indkøb. Havnefesten kommer helt sikkert til at holde niveauet ved ikke at lade succesen blive en sovepude, siger Nikolaj Sørensen.

- At blive enstemmigt valgt som formand af et dybt engageret havnefestudvalg gør mig meget stolt. Vi skal i fællesskab udvikle nye tiltag til Juelsminde Havnefest, men der skal generelt ikke ske store ændringer, siger Nikolaj Sørensen
Annonce

Nyt makkerpar opstår

Den nye talsmand i havnefestudvalget efter Peter “Åg” Danielsen bliver 40-årige Olle Jansved, og han kommer sammen med Nikolaj Sørensen til at udgøre det nye makkerpar i formandskabet.

- Vi starter slet ikke fra bunden, for vi har overtaget en havnefest i topform. Når det er sagt, så skal de store aftaler med blandt andet bryggeri og musikere på plads i løbet af efteråret. Men vi er allerede godt på vej, fortæller Olle Jansved, der ved seneste havnefest sad i udvalget som barformand.

Udover samarbejdet i udvalget, så fortæller Nikolaj Sørensen, at han gennem tiden har lært meget om at sætte en populær havnefest på benene af tidligere formand Jonas Nonbo.

- Jeg har i 16 år været under Jonas Nonbos vinger som medhjælper og senere udvalgsmedlem, og han har altid haft en evne til at få de unge mennesker med i det store arbejde, der ligger bag en havnefest. Jeg vil da også gå i dialog med ham, hvis jeg har spørgsmål til det praktiske.

Annonce

Arbejdet er begyndt

Nikolaj Sørensen ser frem til de månedlige udvalgsmøder og at sætte gang i efterårets forarbejde.

Og første musiknavn er havnefestudvalget allerede i forbindelse med.

- Vi har mange hjælpende hænder i Juelsminde, som bidrager til at strikke et bredt program sammen, og udvalget vil knokle for, at gæsterne næste år kommer til at mærke, at vi har 40-års jubilæum, siger Nikolaj Sørensen.

Havnefestens nye formand

  • Nikolaj Sørensen

  • 32 år

  • Født og opvokset i Juelsminde, hvor han i dag bor i hus med sin kæreste

  • Udvalgsmedlem i seks år, hvor han primært har stået for herrefrokost, børnefester og det praktiske arbejde

  • Havnefestmedhjælper i 16 år

  • Arbejder til dagligt som teknisk ansvarlig i emballagefirmaet Polyprint i Hedensted
Nikolaj Sørensen er havnefestens nye formand. Han har siddet i udvalget i seks år og været medhjælper til havnefesten i 16 år. Erfaring er derfor ikke en mangelvare i det nye formandsskab. Foto: Michael Svenningsen
Den nye talsmand, Olle Jansved, bliver ansvarlig for det kommunikative arbejde. Han flyttede fra Sverige til Juelsminde for 12 år siden og er nu medlem af havnefestudvalget for andet år i streg. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce