Annonce
Hedensted

Juelsminde-butikker arbejder på mere lys i vinterhalvåret

Handelsstandsforeningen havde ogå åglæde af, at der i sommer blev vist VM på storskærm foran hotellet. Foreningens salgsvogn havde nemlig et fint salg af drikkevarer til de mange kampe. Arkivfoto: Michael Sveningsen
Handelsstandsforening har planer om mere belysning i Juelsmindes gader, der skal sætte fokus på byen. Endnu er planerne på tegnebrættet.
Annonce

Juelsminde: Der skal mere lys på Juelsminde i vinterhalvåret.

Derfor har Juelsminde Handelsstandsforening det seneste halve år arbejdet på at skabe noget, der kan lyse dele af byen op i vintermånederne og ikke kun i december måned i form af julebelysning.

På generalforsamlingen i foreningen onsdag aften kunne formand Tina Trabjerg fortælle, at der bliver arbejdet videre med planerne, som først opstod i forbindelse med en idé om en lysfest. Et initiativ, der blev forsøgt sidste år, men som ikke blev til noget.

- Hvordan belysningen konkret skal være, arbejder vi videre på, og der er rigtig meget økonomi i det, men det kan være med til at sætte et fokus på Juelsminde i ydersæsonen, siger Tina Trabjerg.

Annonce

Mangler en til bestyrelsen

Formanden kunne glæde sig over et år, hvor vejret har været med de mange aktiviteter. VM på storskærm var blandt andet en stor succes, til gengæld druknede julemandens ankomst i regn.

Formanden kunne også notere, at byen har fået en kaffebar og en sushirestaurant, mens byen i løbet af 2019 får en Netto og en naturlegeplads. 2019 bliver igen et år med store events i byen. Bagagerumssalg og modeshow åbner forårsæsonen, og i pinsen har den lokale jazzklub, Sea Side Club, sat alle sejl til i en stor jazzfestival. Der bliver også arbejdet på et løbsevent i efterårsferien i samarbejde med Juelsminde Run.

Bestyrelsen skrumpede en smule, da der var valg til bestyrelsen.

Tina Trabjerg, Titra Decor, og Flemming Lykkegaard, Den Jyske Sparekasse, var på valg og modtog genvalg, mens Kenneth Kristensen ikke ønskede genvalg, fordi han træder ud af foreningen. Der var ikke andre, der ønskede at stille op til bestyrelsen, så den fortsætter med seks medlemmer. Lone Bleher, Check Point, Odd Kristiansen, Odd K, Puk Egekvist, Juelsminde Apotek, og Ann-Britt Svenningsen, Juelsminde Strand Camping, er også med i bestyrelsen.

Nikolaj Buch, Buchs Boghandel, blev igen førstesuppleant, mens Mette Sølvbjerg, Sølvbjerg Shoes, blev andensuppleant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce