Annonce
AC Horsens

Jonas Dal: Tilbage på ret kurs - sådan skal vi nok få mange point

Jona Dal og AC Horsens viste en helt anden gejst og vilje mod FC Nordsjælland end for en uge siden mod AGF. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
- Det var et stort skridt tilbage i den rigtige retning. Hvis vi kan spille sådan i to tredjedele af vores kampe, skal vi nok få mange point, sagde Jonas Dal.
Annonce

Horsens: AC Horsens' cheftræner Jonas Dal var slemt skuffet oven på 3-0 nederlaget til AGF for en uge siden. Han var også skuffet oven på 1-1 mod FC Nordsjælland, men følelsen var en helt anden.

- Mod AGF tog vi et skridt tilbage, mens vi denne gang tog et stort skridt frem. Det virkede til, at vi havde glemt det med at være ydmyg og kæmpe for tingene. Det var tilbage mod FC Nordsjælland, sagde Jonas Dal.

- Vi skal stadig bygge på vores spil - også det fine spil, men vi skal gøre det, når vi har kriget os til bolden, sagde cheftræneren.

Annonce

- Det gør ondt

FC Nordsjælland udlignede til 1-1 i det 87. minut.

- Det gør ondt, men følelsen er, at vi har spillet en god kamp, og hvis vi kan levere en lignende præstation i bare to tredjedele af de resterende kampe, skal vi nok få mange point, sagde Jonas Dal.

- Vi havde fortjent at vinde, men FC Nordsjælland havde også nogle chancer i anden halvleg, så de vil nok mene, at udligningen var fortjent, men hvis jeg kigger på, at de udlignede meget sent, og vi efterfølgende havde to kæmpe chancer, så kunne vi lige så godt have vundet, sagde Jonas Dal.

AC Horsens skal på søndag på en svær opgave ude mod OB.

- Nu er kravet, at vi skal holde os oppe på det niveau, som vi så mod FC Nordsjælland. Vi troede, at vi var kommet op på bølgen med 2-2 mod FC Midtjylland. Nu tror jeg på, at vi som en anden surfer har fundet bølgen igen, og så handler det om at ride videre på den længst muligt, sagde Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brødre udvider forretningen: Nu producerer Brimas sit eget produkt fra A til Z

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

AC Horsens For abonnenter

Sportschefens dilemma: Vinterens transfervindue kommer til at give AC Horsens udfordringer

Annonce