Annonce
Sport

Johnny Mølby vender tilbage til AGF som assistenttræner

Johnny Mølby er på vej tilbage til AGF.

Johnny Mølby vender tilbage til AGF i en ny rolle som assistent for David Nielsen. Han afløser Lars Friis Hansen, der bliver ny cheftæner i Viborg.

...

Kasper Schmeichel spillede sin kamp nr. 400 for Leicester og vandt 2-0 over Southampton på mål af Maddison og Barnes.

...

Estavana Polman, 28-årig verdens bedste håndboldspiller, har forlænget sin kontrakt med Team Esbjerg til sommeren 2023.

...

Kasper Pedersen, 28 år og forsvarsspiller i AaB, skifter til Esbjerg på en to et halvt-årig aftale. Han kommer oprindeligt fra Aabybro. Han var med til at vinde pokalfinalen med AaB i 2014.

...

Sead Kolasinac har skrevet kontrakt med Schalke 04 og skal være med til at redde Schalke fra nedrykning. Schalke er også ude efter 37-årige Klas-Jan Huntelaar, der scorede 126 mål for Schalke på syv år. Han stopper i Ajax til sommer.

...

Jasen Petrov, 52, bliver ny landstræner for Bulgarien. Han skal føre Bulgarien til VM i Qatar i 2022. Bulgarien kom ikke med til EM i 2021.

...

Wilco Keldermann var blandt de tre ryttere fra BORA, der blev kørt ned af en bil under træningen og indlagt med hjernerystelse..

...

Team Esbjerg vandt 28-24 over Ferencvaros i Champions League.

...

Frederik Sørensen, 28-årig dansker, har fået ophævet sin kontrakt med FC Köln. Han ventes at tage hjem til FC København. Han har tidligere spillet flere år i Italien og Young Boys i Bern i Schweiz.

...

Marco Reus brændte straffespark for Borussia Dortmund. Han skød forbi mål, og så fik Dortmund kun 1-1 mod Bo Svenssons tropper fra Mainz 05. Der er en midtugerunde i Bundesligaen. Her skal Dortmund op mod Bayer Leverkusen.

...

James Fearrington, assistenttræner i Brønshøj, stopper og rejser til USA. Han spillede 131 kampe som aktiv i klubben, men stoppede som spiller i sommer.

...

Luka Cindric fra Kroatien er blevet skadet og er færdig ved VM i Egypten.

...

Mesut Özil skifter nu officlelt fra Arsenal til Fenerbahce. En stor nyhed for Arsenal, der ikke har fået meget for pengene det sidste par år.

...

Jürgen Klopp og Liverpool er ubesejret i 64 hjemmekampe i Premier League efter 0-0 mod Manchester United.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce