Annonce
Hedensted

Johnny Beck sælger værtshus: Lokale stamgæster overtager TogeT

Efter at være blevet valgt ind i Vejle Byråd har Johnny Beck ikke haft tid nok til at styre sit værtshus TogeT i Hedensted. Derfor sælger han det nu til en gruppe bestående af lokale stamgæster. Foto: Benny F. Nielsen

Mangel på timer i døgnet får byrådsmedlem Johnny Beck (S) fra Vejle til at sælge TogeT i Hedensted. Erhvervsmanden Kim Sølvbjerg er blandt de nye ejere, som fremover rykker om på den anden side af baren.

Hedensted: Efter godt to år som ejer af værtshuset TogeT på Vesterbrogade i Hedensted, har vejlenseren Johnny Beck solgt det igen.

Det sker, selvom han efter eget udsagn har en omsætning, der vil få de fleste værtshuse i Vejle til at sukke af misundelse. Men skal den udvikling fortsætte, er det nødvendigt med en større lokal tilstedeværelse, end Johnny Beck selv kan præstere.

Ved seneste kommunalvalg for godt et år siden blev han nemlig stemt ind i Vejle Byråd, hvorfor det er nødvendigt at prioritere hårdere i tiden.

- Efter at have prøvet det i et år kan jeg konstatere, at der ikke er nok timer i døgnet. Det er klart, at når kalenderen også bliver belastet af politik, skal man tænke sig om to gange, så da nogle lokale stamkunder ønskede at overtage, faldt det perfekt i hak, siger Johnny Beck.

Han bekræfter over for Folkebladet, at salget er sket til en gruppe fra Hedensted med erhvervsmand Kim Sølvbjerg som primus motor.

Med den omstæning, TogeT har, kan det sagtens køre videre - men det kræver, at det styres af folk med lokalt islæt, som ikke sætter stopuret i gang, når de går gennem døren.

Johnny Beck, ejer, TogeT

Et socialt samlingssted

De overtager et sted, der efter Johnny Becks overbevisning ikke kan kaldes et værtshus. Der er snarere tale om et værested eller en feststation, hvor man er dus med hinanden over forskellige aktiviteter.

- Det er selvfølgelig en beværtning, der ikke er en pub, men værthus klinger for meget af, at man bare står og drikke - og det er så meget mere. Man skal ikke underkende det som et socialt sted, hvor der i lige så høj grad er plads til en sodavand i samhørighed med andre mennesker, siger Johnny Beck.

Folkebladet har været i kontakt med Kim Sølvbjerg, men han ønsker endnu ikke at fortælle nærmere om planerne for stedet og baggrunden for købet.

Annonce

Beholder Lumskebugten

Foruden Toget er Johnny Beck også ejer af Lumskebugten på Havnegade i Vejle. Men selvom han som en ægte jysk købmand konstaterer, at alt naturligvis er til salg for den rette pris, er der langt til et lignende farvel med lige netop den beværtning.

- Det er jo efterhånden blevet mit barn, og det har nærmest gjort mig landskendt (efter medieomtale i forbindelse med hans kamp mod rygeloven, red.), så det ligger bestemt ikke lige for, siger Johnny Beck.

Han har sidste åbningsdag i TogeT 27. januar, hvorefter den nye gruppe overtager tøjlerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Annonce