Annonce
Debat

Jo - der er sandelig forskel på Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige

Ole Lund. Privatfoto

Læserbrev: Søren Lind Jensen fra Nye Borgerlige finder, at vores partiers meningsudvekslinger er unødvendige og inviterer til privat dialog.  (Læserbrevet "Nye Borgerliges politik er dynamik frem for systemtænkning", mandag).

Og selvfølgelig er Dansk Folkeparti og jeg til enhver tid parat til at lytte på Søren Lind Jensen og Nye Borgerliges ønsker og politik, men at tro, at vi i Dansk Folkeparti ikke vil gøre læsere og vælgere i Horsens Kommune opmærksomme på, hvad forskellen er på Nye Borgerliges og Dansk Folkepartis politik, ja, så har Søren Lind Jensen og Nye Borgerlige forregnet sig.

Der ER jo forskel på Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, særligt på den økonomiske politik.

Flygtninge- og indvandrerpolitikken er vi jo enige om, og selvfølgelig er vi det i DF, fordi NB ligesom har ”lånt” vores politik og gjort det til egen politik. Selvfølgelig helt legalt, og sådan er det nu engang i politik og jo ingenlunde nyt, at man kan pynte sig med lånte fjer.

Og når vi er ved lånte fjer, kan det jo heller ikke undre, at Søren Lind Jensen selvfølgelig også gerne vil betegne sig som nationalkonservativ, og det er selvfølgelig som alt andet helt i orden, men måske en smule uambiøst, men måske igen den røde tråd hos NB, at man - som Lars Boje Mathiesen har udtalt - ikke har tid til at stille forslag til en finanslov og nu så heller ikke har tid til at andet end at kalde sig nationalkonservative... Jo, jo, lånte fjer pynter.

Det er jo et faktum, at Nye Borgerlige og Søren Lind Jensen vil beskære vores velfærd, også i Horsens Kommune. Og selvom det er pakket ind i diverse fine indpakninger, som at det offentlige budget "skal på diæt", ja, så taler vi nedskæringer og nedskæringer, som vil berøre den helt almindelige borger.


Det er et faktum, at Nye Borgerlige og Søren Lind Jensen vil beskære vores velfærd, også i Horsens Kommune. Selvom det er pakket ind i diverse fine indpakninger.


Lokalpolitisk i Horsens Kommune er det besluttet, at der er en årlig 0,5 procents effektivisering på budgettet. Så hvor er det så lige, Søren Lind Jensen og Nye Borgerlige ønsker, at vi skal skære yderligere?

Er det sosu-hjælperen, der skal væk, eller skal vi spare på centersygeplejerskerne på vores plejehjem, eller er det den handicappede, som ikke skal have den hjælp, som er nødvendig?

Dansk Folkeparti vil ikke den politik, men vi er altid åben for en dialog. Blot skal vi huske den sunde fornuft og det, Nye Borgerlige foreslår, er ikke sund fornuft.

Uanset, hvem der har regeret i vores land, har det altid være god latin, at de bredeste skuldre bærer mest, og netop derfor har vi jo udligningsreformerne, som hjælper de svage kommuner til bedre forhold, men det ønsker Nye Borgerlige ikke.

Nye Borgerlige ønsker, at de som har nok, skal have mere. Og selvom diverse økonomer gang på gang har gjort gældende, at Nye Borgerliges økonomiske politik vil føre til større økonomisk skel, preller det fuldstændig af på Søren Lind Jensen og Nye Borgerlige - og er det sund fornuft?

I Dansk Folkeparti synes vi ikke, det er fornuftig politik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Monika måtte aflive sin hvalp efter handel med tiltalt hunde-sælger

Sport

Hun fældede Haysen: Ung kvinde arbejdede som skribent for SønderjyskE

Annonce