Annonce
Kultur

Jingle-bells: 21. november tændes juletræet på Posthuscentret

Butikkerne ved Posthuscentret gentager sidste års julearrangement med dans om juletræ, godt til ganen og besøg af julemanden. Her er det fra venstre Hugo Vinther fra Butik Hugo, Camilla Kjeldgaard Pedersen fra Frisør Morgenhår, Mette Christensen fra Frelsens Hær Genbrug og Preben Knoth fra Horsens Fællesantenne-Forening/Stofa. Arkivfoto: Line Kyed
Sidste års succes med julemand, godteposer og dans om juletræet gentages af butikker i Posthuscentret torsdag 21. november.
Annonce

Horsens: Posthuscentret på Lichtenbergsgade markerer for andet år i træk den mørke tid med en juletræsfest torsdag 21. november.

Denne dag har centrets butikker hyret julemanden til at sørge for at tænde lysene på juletræet - både for at skabe opmærksomhed om sig selv som butikker og for at give noget julehygge videre til horsensianerne.

Det fortæller forretningsfører i Horsens Fællesantenne Forening, Preben Knoth, der stadig er begejstret over sidste års arrangement.

- Det var en stor succes sidste år, og der blev delt mange godteposer ud. I år kan man få lavet strithår hos frisøren, der er kaffe, godteposer og meget andet, og så kommer julemanden selvfølgelig, så det skal nok blive skægt, griner Preben Knoth.

Frelsens Hærs Genbrug sørger for musik med hærens orkester, og der bliver også mulighed for at danse om juletræet.

Der er fire butikker med i arrangementet. Det er Frisør Morgenhår, Frelsens Hær Genbrug og livsstilsforretningen Hugo samt Horsens Fællesantenne-Forening/Stofa.

Julefesten begynder kl. 16.30 og varer en times tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Horsens

Festligt lag endte med knytnæveslag

Annonce