Annonce
Navne

Jimmi er trofast og punktlig

Der er grund til at fejre, når Jimmi Grønlund Karlsen mandag 8. februar har arbejdet på Ellehøj, det nuværende Karriereværkstedet i Vejle igennem 25 år. Privatfoto

Jubilæum:  Jimmi Grønlund Karlsen har mandag 8. februar arbejdet på Karriereværkstedet - det tidligere Ellehøj i Vejle, i 25 år.

Den 46-årige jubilar, der bor i bofælleskabet Solhøj i Hedensted, har mødt punktlig på arbejde igennem alle årene, og han har haft en bred kontaktflade til alle på stedet lige fra lederen til den nyeste medarbejder.

I en årrække spillede Jimmi Grønlund Karlsen meget teater, og det gik han op i med liv og sjæl, og alle sagde, at han var en dygtig skuespiller på sin helt egen facon.

Jubilaren har også været aktiv i Karriereværkstedets atelier, og familien er gennem årene blevet givet flere malerier fra Jimmis hånd.

Det er vigtigt for familien at fremhæve Lone Rondé, som har været en vigtig vejleder, der har haft stor betydning for Jimmi Grønlund Karlsen. I dag er det Fritz og Christoffer Stengaard, der leder Jimmis gruppe, og dem er han også rigtig glad for.

Sammen med Karriereværkstedets leder, Mette Gade, har de sørget for, at der bliver en fin markering af Jimmy Grønlund Karlsens jubilæumsdag på trods af coronaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: Snart har hver 10. fået første vaccine - bare ikke i Horsens Kommune

Erhverv For abonnenter

Horsens-virksomhed med eksplosiv vækst: Udvider med nyt højlager for tredje gang på to år

Annonce