Annonce
Erhverv

Jens er imponeret: Gør-det-selv-folket bliver ved med at renovere

Butikschef Jens Nissen holder en lille pause på pladsen, hvor der snart vil være 19 nye p-pladser. Foto: Carina Mayner
2020 blev et så godt år for jem & fix i Odder, at butikken nu skal både udvides og renoveres. Det giver mange opgaver til butikschef Jens Nissen og hans kolleger.

Odder: Der bliver kørt med store gravemaskiner, lagt fliser og kigget på tegninger hos jem & fix i Odder for tiden. Og det er faktisk kun begyndelsen på et par måneder med ekstraordinære mange opgaver for de ansatte - og sikkert også en smule ombygningsrod.

Forude venter nemlig to måneder med renovering og udvidelser, inden butikken i slutningen af november slår dørene op til et - ifølge butikschef Jens Nissen - helt anderledes mekka for primært gør-det-selv folket.

- Vi lukker butikken helt i 14 dage op til den store åbningsdag søndag 21. november. Blandt andet skal der lægges nye gulve over alt. Men ellers regner vi bestemt med at kunne klare at betjene kunderne under ombygningen, siger butikschefen, som har haft førertrøjen på i Odder siden starten af 2020.

Annonce

Et superår

En af begrundelserne for at udvide netop i Odder er ifølge Jens Nissen, at omsætningen i jem & fix Odder sidste år steg med hele ni millioner kroner. Som i mange andre byggemarkeder kan en del af væksten tilskrives corona-pandemien, som førte til, at mange hjemsendte danskere gik i gang med gør-det-selv-projekter. Det være sig alt lige fra store haveprojekter til diverse renoveringer. Mest det sidste, fortæller Jens Nissen.

På landsplan vil 2021 omsætningen formentlig være tilbage til før coroana-pandemien, men ikke i Odder, hvor omsætningen stadig er for opadgående. Det gør, at koncernen med 124 butikker alene i Danmark vil satse lidt ekstra på Odder. Dertil kommer 54 butikker i Sverige samt otte butikker i Norge. Omkring 2100 ansatte arbejder i jem & fix, som er en del af  Harald Nyborg koncernen.

- Samtidig er vi i Odder efterhånden i bekneb for p-pladser på de travle lørdage. Så nu giver vi det hele en kraftig overhaling, siger butikschefen.

Den største forandring for kunderne bliver, at vi renoverer butikken fra ende til anden med nye gulve, nyt interiør og så videre.

Jens Nissen

Ud over en helt ny p-plads med plads til 19 biler ud mod Aarhusvej, vil der i løbet af de næste par måneder også blive bygget et nyt overdække på 200 kvadratmeter mod syd samt i den eksisterende gård, der samtidig udvides. Mod nord vil der også blive etableret et indhegnet overdække, så medarbejderne ikke behøver flytte varer indenfor ved lukketid.

- Den største forandring for kunderne bliver nu nok, at vi renoverer butikken fra ende til anden med nye gulve, nyt interiør og så videre. Derfor er det nødvendigt at lukke helt ned i de omtalte 14 dage, mens vi gør klar, siger Jens Nissen.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten her

AC Horsens For abonnenter

Genlæs livebloggen: AC Horsens tabte et nyt skridt i oprykningskampen

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
KOMMUNALVALG

'Når det ikke er alle, der dropper dem, gør vi heller ikke': Valgplakaterne møder modstand - men nu er de hængt op alligevel

Horsens For abonnenter

Han sad fængslet længere end sin dom, men får ikke erstatning: - Det har været et ekstremt belastende forløb

AC Horsens

AC Horsens-træner ved en skillevej oven på ny skuffelse: En kamp mindre til at rette op på det i

Kultur

Perlerække af Pretty Maids-anekdoter i ny bog: - Vi havde den samme drøm - vi ville være rock stars

Tre gode podcasts til en grå efterårsdag

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Han greb chancen, men holdkammeraterne skuffede

Horsens

Så er der rykket en ny eksotisk madbod ind på Posthuset: Klar med Danmarks største taco

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Løvkvist: Venstre vakler på vippen i Jylland - og det er Ellemanns store chance

AC Horsens

Se videoanalyse og højdepunkter: Årsagerne til AC Horsens-nederlag er åbenlyse

Horsens For abonnenter

560 medlemmer og et jammerligt klubhus: Nu er spørgsmålet, om fodboldklub skal blive eller rykke i retning af Hatting

Debat

Kære politikere: Lad os få et røgfrit Horsens

Annonce