Annonce
forside

- Jeg var da herre-nervøs første gang jeg skulle tatovere

?We love art? - vi elsker kunst - erklærer Crazy Crew i butikken på Sønderbrogade i Horsens. Og kunst er i denne sammenhæng de tatoveringer, som Mikkel ?Hansi? Hansen og hans kolleger har gjort til deres speciale.
Annonce
HORSENS - Øv. En hel dag sat af til at arbejde med en stor tatovering - og så dukker kunden ikke op.

Men Mikkel Hansen - i tattoo-kredse kendt som Hansi - tager det nu med pænt humør. For så har han bedre tid til at snakke. Om et fag, hvor han endnu kalder sig rookie - ny, men alligevel godt i gang. Og om Prison Ink - den kommende weekends tattoo-festival på Fængslet i Horsens.

For her skal Mikkel Hansen selvfølgelig være med. Også for at repræsentere de lokale farver og vise, hvad han kan. For når festivalen slutter, fortsætter han sit arbejde med nålene hos Crazy Crew på Sønderbrogade.

Her har han haft sin dagligdag, siden han i 2012 startede som lærling hos Daniel Blikfeldt, som dengang var tattoo-studiets førstemand.
Mikkel Hansen er godt i gang med at fylde sin egen krop med tatoveringer. På sin højre hånd har han en tatoveringsmaskine, mens mikrofonen på venstre hånd refererer til, at han også spiller med i rap-bandet Højt Plan. ?Så har jeg begge mine interesser lige ved hånden,? som han siger. ?Stay True? er et gammelt tattoo-udtryk, der passer til Mikkel Hansens livsholdning.
Annonce

Greb om teknikken

Skal der sættes en overskrift på de efterhånden fire år i tatovørernes verden, må det være "Øvelse, øvelse, øvelse".

- Jeg kunne godt finde ud af at tegne, men havde mest gjort det bag på kladdehefterne i skolen. Nu blev det alvor, og jeg var da herre-nervøs, ikke kun da jeg skulle tatovere første gang, men det første halve år, fortæller Mikkel Hansen med et smil.

Men efterhånden som han fik greb om teknikken, voksede selvtilliden.

- Og det er først da, man kan begynde at udvikle sig, konstarerer han op til weekendens store showcase i hjembyen Horsens.

Log ind og læs mere om den lokale tatovørs arbejde.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

EU gør Danmark fattigere

Annonce